mann med sportsbriller og ski

Skidglasögon med styrka för bästa komfort i skidspåret! Finns det en större lycka än att få glida genom snötäckta landskap på ett par bra längdskidor? Svaret är ja: att få glida genom snötäckta landskap på ett par bra längdskidor med en skarp syn och ett riktigt solskydd.

Vanliga solglasögon kan vara en allround-lösning för dig som bara åker skidor någon gång då och då, men om du har för vana att ivrigt trycka i skidspåren är bra skidglasögon med styrka en (liten) investering du knappast kommer ångra. Maximalt UV-skydd är alfa och omega när du ska välja skidglasögon. Kombinationen av strålning från solen och reflektioner från snön gör skidåkare särskilt utsatta för snöblindhet, även i molnigt väder. Välj ett par skidglasögon med antireflexbehandling för att få bästa möjliga skydd. Skidglasögon bör likaså vara lätta och okrossbara, och det är helt klart en fördel om de dessutom har gummisnoddar på stängerna/skalmarna för extra grepp och fäste.

Skidglasögon för alla typer av synkorrektion.

Hos Extra Optical får du skidglasögon med styrka för alla typer av synkorrektion. De priser du ser i nätbutiken inkluderar standard enstyrkeglas, men vi skräddarsyr även progressiva glas. Vill du ha extra lätta skidglasögon kan du uppgradera till tunnare glas. Våra skidglasögon har två lager med glas, där glaset med styrka är fäst på insidan av det färgade frontglaset. Det här bidrar till att glasögonen inte immar igen och förenklar rengöringen av innerglaset. På flera av våra modeller är det möjligt att fälla upp ytterglaset ifall ljusförhållandena skulle ändras eller om du ska gå inomhus en snabbis. Vi har även modeller med flera utbytbara frontglas, som ger dig ett perfekt skydd oavsett väder- och ljusförhållanden. Skidglasögonen i vårt utbud passar lika bra till längdåkning som till cykling, och detta till våra kunders stora glädje – nu kan de vara aktiva året runt.

Du får Sveriges billigaste skidglasögon med styrka hos oss!

Extra Optical har som mål att alltid ha Sveriges billigaste glasögon med styrka – skidglasögon är inget undantag från detta. Skulle du hitta likadana skidglasögon till ett lägre pris hos en annan optiker i Sverige, betalar vi tillbaka prisskillnaden. Vi har även som mål att alla våra kunder ska vara 100% med sina glasögonköp, varje gång. Om du mot förmodan inte skulle bli nöjd med dina skidglasögon, har du 30 dagars full returrätt oavsett skälen till varför du är missnöjd. Du kan välja mellan att få nya glasögon eller pengarna tillbaka. Hitta ett par tuffa skidglasögon i nätbutiken, skriv in glasögonstyrkan eller skicka oss glasögonreceptet på mejl och få dina glasögon direkt hem i brevlådan inom loppet av några dagar. Vi ses i skidspåren!

Fallande ordning
Filter
Passar till
 1. 7
 2. 7
Märke
eXo Swim
eXo Active
eXo Rough
eXo Alpine
eXo Protect
eXo KIDS swim
Storlek
Medium
Large
Form
CatEye
Pilot
Rektangulära
Runda
Båge
Hel båge
Material
 1. 7
Färg
 1. 2
 2. 1
 3. 2
 4. 1
 5. 1
 6. 1
 7. 1
 8. 1
Pris
Från SEK till SEK
Andra
 1. 7
   1. 140 mm Large
    Östhammar
    eXo Active
    Östhammar
    795:-
    Önskelista
   2. 140 mm Large
    Lauvøy m/5 glas
    eXo Active
    Lauvøy m/5 glas
    1395:-
    Önskelista
   3. 140 mm Large
    Lauvøy m/5 glas
    eXo Active
    Lauvøy m/5 glas
    1395:-
    Önskelista
   4. 140 mm Large
    Lauvøy m/5 glas
    eXo Active
    Lauvøy m/5 glas
    1395:-
    Önskelista
   5. 140 mm Large
    Östhammar
    eXo Active
    Östhammar
    795:-
    Önskelista
   6. 140 mm Large
    Östhammar
    eXo Protect
    Östhammar
    795:-
    Önskelista
   7. 135 mm Medium
    Ronneby
    eXo Protect
    Ronneby
    795:-
    Önskelista

   7 Glasses found

   Fallande ordning