mann med sportsbriller og en fotball på armen

Bollsportglasögon som tål smällar!
Bollsporter är ett socialt och roligt sätt att hålla sig i form. Men det är inte helt riskfritt! Särskilt inte när du använder glasögon under spelet. Risken för ögonskador är betydligt högre än i andra idrotter, och vanliga glasögon har ingenting på planen eller i hallen att göra. Med tanke på alla hårda bollar och armbågar är inte heller sportglasögon i form av cykelglasögon att tänka på.

Här hos Extra Optical hittar du därför ett utbud av tåliga sportglasögon med polykarbonatglas som är speciellt anpassade efter bollsporter. Glasögonen tål minst lika mycket stryk som du gör! Ett av våra viktigaste krav på bra bollsportglasögon är att de ska sitta som vore de stöpta efter ansiktet. Alla våra modeller har ett gummiband som fästs runt huvudet och ser till så att glasögonen sitter på plats, och detta oavsett hur många armar, ben och knuffar de råkar ut för. Samtliga bågar har dessutom ett skyddande skikt på insidan. Skiktet gör så att trycket från eventuella slag och stötar fördelas över hela ytan.

Bollsportglasögon med styrka för alla typer av synkorrektion.

Extra Optical levererar sportglasögon med rätt styrka oavsett vilken form av synkorrigering du behöver. De priser du ser i nätbutiken inkluderar standard enstyrkeglas med eller utan korrektion för brytningsfel, men du kan även få bollsportglasögon för samsynsproblem eller med progressiva glas. Det går snabbt och är enkelt att göra en beställning. Först väljer du ett par snygga bågar som du tycker om, kanske i en färg som matchar klubbdräkten? Därefter skriver du in glasögonstyrka, pupillavstånd och annan information från ditt glasögonrecept. (Om du tycker att den här delen är krånglig, kan du skicka en kopia på glasögonreceptet via mms eller mejl – sedan sköter vi resten.) Slutligen väljer du om du vill uppgradera till tunnare glas för att få extra lätta glasögon, lägger till eventuella tillbehör och skickar in beställningen. Dina sportglasögon tillverkas efter beställningen och kommer hem till dig direkt i brevlådan efter en till två veckor.

Sveriges billigaste sportglasögon till bollsporter.

Extra Optical har som mål att ha landets billigaste glasögon – likaså sportglasögon med styrka – utan att kompromissa med kvaliteten. Vi köper bågar och glas från samma leverantörer som alla andra optiker, men som ren nätbutik har vi mycket lägre kostnader. Det är därför som vi kan erbjuda dig sportglasögon av toppkvalitet och till oslagbara priser. Detta garanterar vi: om du hittar likadana sportglasögon till ett lägre pris någon annanstans i Sverige, betalar vi tillbaka prisskillnaden. De flesta älskar våra sportglasögon, men om du skulle vara bland de få som inte blir helt till dig av begeistring lovar vi att inte ta det (alltför) personligt. Om det skulle vara så att dina glasögon inte lever upp till förväntningarna kan du utnyttja din 30 dagars fulla returrätt - oavsett skäl för missnöjet. Du kan då välja att få ett annat par glasögon i stället eller att få pengarna tillbaka. Övertalad? Beställ ett par tuffa bollsportglasögon idag! Du kommer inte ångra dig.

Fallande ordning
Filter
Passar till
 1. 13
 2. 13
 3. 5
Märke
eXo Swim
eXo Active
eXo Rough
eXo Alpine
eXo Protect
eXo KIDS swim
Storlek
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Pilot
Rektangulära
Runda
Båge
Hel båge
material
 1. 18
Färg
 1. 1
 2. 5
 3. 1
 4. 1
 5. 3
 6. 2
 7. 1
 8. 1
 9. 1
 10. 2
 11. 4
Pris
Från SEK till SEK
Andra
 1. 18
  1. 7
  1. 150 mm (Large)
   Færøy
   eXo Rough - Færøy
   795:-
  2. 150 mm (Large)
   Svansjø
   eXo Rough - Svansjø
   795:-
  3. 135 mm (Medium)
   Duluth
   eXo Rough - Duluth
   795:-
  4. 135 mm (Medium)
   Duluth
   eXo Rough - Duluth
   795:-
  5. 135 mm (Medium)
   Duluth
   eXo Rough - Duluth
   795:-
  6. 150 mm (Large)
   Svansjø
   eXo Rough - Svansjø
   795:-
  7. 135 mm (Medium)
   Ånøya
   eXo Rough - Ånøya
   795:-
  8. 150 mm (Large)
   Børøy
   eXo Rough - Børøy
   995:-
  9. 150 mm (Large)
   Børøy
   eXo Rough - Børøy
   995:-
  10. 150 mm (Large)
   Børøy
   eXo Rough - Børøy
   995:-
  11. 150 mm (Large)
   Rongøy
   eXo Rough - Rongøy
   995:-
  12. 150 mm (Large)
   Færøy
   eXo Rough - Færøy
   995:-
  13. 150 mm (Large)
   Færøy
   eXo Rough - Færøy
   995:-
  14. 150 mm (Large)
   Rauer
   eXo Rough - Rauer
   995:-
  15. 140 mm (Large)
   Vassøy
   eXo Rough - Vassøy
   995:-
  16. 145 mm (Large)
   Korsvik
   eXo Rough - Korsvik
   995:-
  17. 136 mm (Medium)
   Ringve
   eXo Rough - Ringve
   995:-
  18. 141 mm (Large)
   Värnamo
   eXo Rough - Värnamo
   995:-

  18 Glasses found

  Fallande ordning