Skyddsglasögon med styrka ger komfort och säkerhet i utsatta miljöer! Utsätter du dina ögon för risker på jobbet eller fritiden? Vanliga glasögon är gjorda för att du ska se bra när du håller på med vanliga dagliga aktiviteter, inte för att skydda dina ögon. Får du gnistor, sågspån eller andra (o)identifierade flygande föremål i ansiktet, riskerar du att få trasiga glasögon och i värsta fall krossat glas och skärvor i ögonen.

Skyddsglasögon med styrka
Filter
Passar till
 1. 6
 2. 6
Märke
eXo Active
eXo Protect
Storlek
Medium
Large
Form
CatEye
Pilot
Rektangulära
Båge
Hel båge
Material
 1. 6
Färg
Black
Pris
Från to
Andra
 1. 2
Fallande ordning
 1. Large
  Floyd
  eXo Protect
  Floyd
  Från endast 795:-
  Önskelista
 2. Large
  Ronneby
  eXo Active
  Ronneby
  Från endast 795:-
  Önskelista
 3. Large
  Östhammar
  eXo Active
  Östhammar
  Från endast 795:-
  Önskelista
 4. Large
  Kirkøy
  eXo Protect
  Kirkøy
  Från endast 995:-
  Önskelista
 5. Medium
  Kalmar
  eXo Protect
  Kalmar
  Från endast 795:-
  Önskelista
 6. Large
  Östersund
  eXo Protect
  Östersund
  Från endast 995:-
  Önskelista

6 Glasses found

Fallande ordning

Många ”löser” problemet genom att ha på sig skyddsglasögon utan styrka över vanliga glasögon, men detta är inte heller idealt. För det första är det inte särskilt bekvämt och skönt och för det andra är skyddet inte optimalt. Troligen kommer skyddsglasögonen inte sitta som de ska, och då skyddar de inte heller dina ögon hela vägen runt bågarna. Prova ett par skyddsglasögon med styrka för att se om du inte får en helt annan upplevelse!

Få riktigt ögonskydd med anpassade skyddsglasögon! Du får bara ett par ögon, och de ska hålla tills du blir gammal och grå – ta inga onödiga risker! För några hundralappar kan du enkelt skydda dig mot både små och mer allvarliga, kanske bestående skador. Ska skyddsglasögonen användas på din arbetsplats, bör du kolla om arbetsgivaren är villig att täcka kostnaderna. Våra skyddsglasögon är tillverkade för att tåla belastningar och är utformade med 360 graders skydd. Glasen är gjorda i polykarbonat, ett lätt och näst intill oförstörbart material. Alla skyddsglasögon du kan köpa hos oss är CE-märkta. Vare sig du är hantverkare eller hobbysnickare, är ett par bra skyddsglasögon med styrka en liten investering som kan göra en stor skillnad för din säkerhet och ditt välmående.

Du hittar Sveriges billigaste skyddsglasögon med styrka hos Extra Optical!

Extra Optical har sålt Sveriges – och Nordens – billigaste glasögon sedan 2010. Vi är en ren nätbutik med låga driftskostnader. Därför kan vi sälja glasögon med hög kvalitet till oslagbara priser. När du handlar hos oss får du prisgaranti: om du hittar likadana skyddsglasögon till ett lägre pris någon annanstans i Sverige, betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Du gör beställningen på bara ett par minuter. Först väljer du vilka skyddsglasögon i nätbutiken du vill ha och sedan uppger du värdena på ditt glasögonrecept för att få rätt styrka. Du kan också enkelt och smidigt skicka glasögonreceptet till oss via mejl och låta oss ta hand om detaljerna, utan extra kostnad. Dina skyddsglasögon tillverkas efter beställningen och monteras av våra egna glasögonspecialister i Trondheim. Inom loppet av några dagar efter beställningen dimper glasögonen ner i brevlådan. Enklare än så här blir det inte. Ta hand om dina ögon, beställ ett par skyddsglasögon idag!