Skyddsglasögon med styrka ger komfort och säkerhet i utsatta miljöer!

Utsätter du dina ögon för risker på jobbet eller fritiden? Vanliga glasögon är gjorda för att du ska se bra när du håller på med vanliga dagliga aktiviteter, inte för att skydda dina ögon. Får du gnistor, sågspån eller andra (o)identifierade flygande föremål i ansiktet, riskerar du att få trasiga glasögon och i värsta fall krossat glas och skärvor i ögonen.

Skyddsglasögon med styrka
Fallande ordning
 1. 145 mm
  Secure
  eo Protect
  Secure
  Från endast 995:-
  Önskelista
 2. One size
  Giselle
  eo Active
  Giselle
  Från endast 795:-
  Önskelista
 3. 140 mm
  Canna
  eo Protect
  Canna
  Från endast 995:-
  Önskelista
 4. One size
  Kalmar
  eo Protect
  Kalmar
  Från endast 795:-
  Önskelista
 5. One size
  PlumBie
  eo Protect
  PlumBie
  Från endast 995:-
  Önskelista
 6. One size
  Rebellion
  eo Active
  Rebellion
  Från endast 795:-
  Önskelista
 7. One size
  Tito
  eo Protect
  Tito
  Från endast 995:-
  Önskelista

7 Glasses found

Fallande ordning

Många ”löser” problemet genom att ha på sig skyddsglasögon utan styrka över vanliga glasögon, men detta är inte heller idealt. För det första är det inte särskilt bekvämt och skönt och för det andra är skyddet inte optimalt. Troligen kommer skyddsglasögonen inte sitta som de ska, och då skyddar de inte heller dina ögon hela vägen runt bågarna. Prova ett par skyddsglasögon med styrka för att se om du inte får en helt annan upplevelse!

Få riktigt ögonskydd med anpassade skyddsglasögon! Du får bara ett par ögon, och de ska hålla tills du blir gammal och grå – ta inga onödiga risker! För några hundralappar kan du enkelt skydda dig mot både små och mer allvarliga, kanske bestående skador. Ska skyddsglasögonen användas på din arbetsplats, bör du kolla om arbetsgivaren är villig att täcka kostnaderna. Våra skyddsglasögon är tillverkade för att tåla belastningar och är utformade med 360 graders skydd. Glasen är gjorda i polykarbonat, ett lätt och näst intill oförstörbart material. Alla skyddsglasögon du kan köpa hos oss är CE-märkta. Vare sig du är hantverkare eller hobbysnickare, är ett par bra skyddsglasögon med styrka en liten investering som kan göra en stor skillnad för din säkerhet och ditt välmående.

Du hittar Sveriges billigaste skyddsglasögon med styrka hos Extra Optical!

Extra Optical har sålt Sveriges – och Nordens – billigaste glasögon sedan 2010. Vi är en ren nätbutik med låga driftskostnader. Därför kan vi sälja glasögon med hög kvalitet till oslagbara priser. När du handlar hos oss får du prisgaranti: om du hittar likadana skyddsglasögon till ett lägre pris någon annanstans i Sverige, betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Du gör beställningen på bara ett par minuter. Först väljer du vilka skyddsglasögon i nätbutiken du vill ha och sedan uppger du värdena på ditt glasögonrecept för att få rätt styrka. Du kan också enkelt och smidigt skicka glasögonreceptet till oss via mejl och låta oss ta hand om detaljerna, utan extra kostnad. Dina skyddsglasögon tillverkas efter beställningen och monteras av våra egna glasögonspecialister i Trondheim. Inom loppet av några dagar efter beställningen dimper glasögonen ner i brevlådan. Enklare än så här blir det inte. Ta hand om dina ögon, beställ ett par skyddsglasögon idag!