Skidglasögon med styrka för bästa komfort i skidspåret!

Finns det en större lycka än att få glida genom snötäckta landskap på ett par bra längdskidor? Svaret är ja: att få glida genom snötäckta landskap på ett par bra längdskidor med en skarp syn och ett riktigt solskydd.

Skidglasögon med styrka
Fallande ordning
 1. One size
  Flipper m/5 glas
  eo Active
  Flipper m/5 glas
  Regular Price 1395:- Från endast 976:-
  Önskelista
 2. One size
  Alta
  Chercher
  Alta
  Regular Price 1295:- Från endast 895:-
  Önskelista
 3. One size
  Biddi
  Chercher
  Biddi
  Regular Price 1395:- Från endast 995:-
  Önskelista
 4. One size
  Giselle
  eo Active
  Giselle
  Från endast 795:-
  Önskelista
 5. One size
  Rapter
  Chercher
  Rapter
  Från endast 1295:-
  Önskelista
 6. One size
  Kalmar
  eo Protect
  Kalmar
  Från endast 795:-
  Önskelista
 7. One size
  Rebellion
  eo Active
  Rebellion
  Från endast 795:-
  Önskelista

7 Glasses found

Fallande ordning

Vanliga solglasögon kan vara en allround-lösning för dig som bara åker skidor någon gång då och då, men om du har för vana att ivrigt trycka i skidspåren är bra skidglasögon med styrka en (liten) investering du knappast kommer ångra. Maximalt UV-skydd är alfa och omega när du ska välja skidglasögon. Kombinationen av strålning från solen och reflektioner från snön gör skidåkare särskilt utsatta för snöblindhet, även i molnigt väder. Välj ett par skidglasögon med antireflexbehandling för att få bästa möjliga skydd. Skidglasögon bör likaså vara lätta och okrossbara, och det är helt klart en fördel om de dessutom har gummisnoddar på stängerna/skalmarna för extra grepp och fäste.

Skidglasögon för alla typer av synkorrektion.

Hos Extra Optical får du skidglasögon med styrka för alla typer av synkorrektion. De priser du ser i nätbutiken inkluderar standard enstyrkeglas. Vill du ha extra lätta skidglasögon kan du uppgradera till tunnare glas. Våra skidglasögon har två lager med glas, där glaset med styrka är fäst på insidan av det färgade frontglaset. Det här bidrar till att glasögonen inte immar igen och förenklar rengöringen av innerglaset. På flera av våra modeller är det möjligt att fälla upp ytterglaset ifall ljusförhållandena skulle ändras eller om du ska gå inomhus en snabbis. Vi har även modeller med flera utbytbara frontglas, som ger dig ett perfekt skydd oavsett väder- och ljusförhållanden. Skidglasögonen i vårt utbud passar lika bra till längdåkning som till cykling, och detta till våra kunders stora glädje – nu kan de vara aktiva året runt.

Du får Sveriges billigaste skidglasögon med styrka hos oss!

Extra Optical har som mål att alltid ha Sveriges billigaste glasögon med styrka – skidglasögon är inget undantag från detta. Skulle du hitta likadana skidglasögon till ett lägre pris hos en annan optiker i Sverige, betalar vi tillbaka prisskillnaden. Vi har även som mål att alla våra kunder ska vara 100% med sina glasögonköp, varje gång. Om du mot förmodan inte skulle bli nöjd med dina skidglasögon, har du 30 dagars full returrätt oavsett skälen till varför du är missnöjd. Du kan välja mellan att få nya glasögon eller pengarna tillbaka. Hitta ett par tuffa skidglasögon i nätbutiken, skriv in glasögonstyrkan eller skicka oss glasögonreceptet på mejl och få dina glasögon direkt hem i brevlådan inom loppet av några dagar. Vi ses i skidspåren!