Använd simglasögon med styrka och se bra ochså under vattenytan. Med ett par bra simglasögon är det inte alls svårt att hålla ögonen öppna under vattnet, så att du kan se var du simmar och om du kommer för nära några andra simmare i simbanan. Men om din syn inte redan är perfekt, hjälper det emellertid inte alltid så mycket med vanliga simglasögon.

Simglasögon med styrka
Filter
Passar till
 1. 8
 2. 8
 3. 4
Märke
eXo Swim
eXo KIDS swim
Storlek
Small
Large
Standard
Form
Runda
Båge
Hel båge
Material
 1. 11
Färg
Black
Blue
Purple
Pink
Pris
Från to
Fallande ordning
 1. Small
  Hovedbilde av brillen Bade, fra eXo Swim. En Rund, rosa brille med Hel ramme.
  Önskelista
 2. Small
  Bade
  Önskelista
 3. Large
  Stup
  Önskelista
 4. Large
  Hovedbilde av brillen Plask, fra eXo Swim. En Rund, rosa brille med Hel ramme.
  Önskelista
 5. Large
  Hovedbilde av brillen Plask, fra eXo Swim. En Rund, svart brille med Hel ramme.
  Önskelista
 6. Large
  Crawl
  Önskelista
 7. Standard
  Dykk2
  Önskelista
 8. Standard
  Dykkermaske med styrke
  Önskelista

8 Glasses found

Fallande ordning

För några hundralappar får du täta, bra simglasögon som är tillverkade utifrån värdena på ditt glasögonrecept liksom monterade och kvalitetssäkrade av våra egna glasögonexperter. ”Väldigt nöjd med glasögonen, är bekväma och sitter bra”, skriver en nöjd kund som har köpt simglasögon hos oss. ”Passar bra och håller tätt. Härligt att kunna få dem med styrka”, skriver en annan. ”Passar bra till det de är avsedda för. Mycket nöjd”, säger en tredje. Prova du med!

Se bra och skarpt i simbassängen och på stranden.

Det är kanske först och främst närsynta som har problem att se klart och skarpt i simbassängen eller på stranden, men alla som behöver synkorrektion kommer få bättre komfort med simglasögon med rätt styrka. Om du är en av de som använder vanliga glasögon i simhallen, väntar en riktig aha-upplevelse på dig. Simglasögon gör det mycket lättare att simma med rätt teknik, och du behöver dessutom inte oroa dig för att glasögonen ska hamna på botten av bassängen. Med ett par simglasögon kan du likaså dyka och hoppa från bassängkanten! Är du van vid att använda simglasögon utan styrka, kommer du uppleva en helt ny värld när du för första gången kan se under vattnet; inga fler hårda möten med bassängkanten, inga fler anfall av lätt panik när du inte kan se var dina barn befinner sig. Apropå barn: barn som behöver synkorrektion kommer också ha stor glädje av simglasögon med rätt styrka, framför allt om de går i simskola och/eller tränar simning.

Köp Sveriges billigaste simglasögon med styrka på nätet!

Extra Optical har Sveriges billigaste glasögon, även sportglasögon. Vi säljer bara via internet och har därför väldigt låga driftskostnader. Vi har inga dyra lokaler, ingen butiksinredning och vi har få – men flinka och effektiva – medarbetare. Skulle du hitta likadana glasögon till ett lägre pris hos en annan svensk optiker, betalar vi tillbaka prisskillnaden. Priserna i nätbutiken inkluderar standard enstyrkeglas. Vi kan även göra simglasögon med progressiva glas till dig, och som en av få optiker erbjuder vi dessutom simglasögon med korrigering för brytningsfel. Du gör beställningen snabbt och enkelt från soffan. Välj ett par simglasögon i nätbutiken, skriv in värdena från ditt glasögonrecept eller skicka receptet till oss via mejl och få dina glasögon direkt hem i brevlådan inom loppet av några dagar. Beställ ett par simglasögon med styrka idag och upplev skillnaden!