Sportglasögon med styrka för löpning och joggning!

Att det hela inte hänger på utrustningen, är kanske ändå mer sant för löpning än för någon annan idrott. Men med detta sagt finns det få saker som dödar löparglädjen mer effektivt än utrustning som klämmer, skaver, glider runt eller som irriterar på andra sätt.

Löparglasögon med styrka
Fallande ordning
 1. One size
  Rebellion
  eo Active
  Rebellion
  Från endast 795:-
  Önskelista
 2. One size
  Flipper m/5 glas
  eo Active
  Flipper m/5 glas
  Från endast 1395:-
  Önskelista
 3. One size
  Biddi
  Chercher
  Biddi
  Från endast 1395:-
  Önskelista
 4. One size
  Alta
  Chercher
  Alta
  Från endast 1295:-
  Önskelista
 5. One size
  Rapter
  Chercher
  Rapter
  Från endast 1295:-
  Önskelista
 6. One size
  Giselle
  eo Active
  Giselle
  Från endast 795:-
  Önskelista

6 Glasses found

Fallande ordning

Det här gäller självklart även sportglasögon. Förutom att se till att du ser var du sätter benen, ska bra löparglasögon skydda dina ögon mot solstrålning och damm, vara lätta och tåliga, sitta bra på huvudet och inte imma igen av svett ifall du blir varm. Därför har vi här på Extra Optical tagit fram ett utbud av snygga sportglasögon som är ideala för löpning. Vare sig du bara tar en joggingtur eller siktar på att springa ett maraton kan du ha stor glädje och nytta av glasögonen i vårt sortiment. Om du är en allsidig hurtbulle kan du använda samma glasögon till cykling och längdåkning.

Anpassa dina löparglasögon till alla slags ljus- och väderförhållanden.

En av de verkligt stora fördelarna med löpning som träningsform är att du kan träna näst intill var som helst och när som helst. Utmaningen ligger snarare i att hitta ett par löparglasögon som du kan använda både i strålande sol, längs mörka vägar och när det är mulet… Lösningen? Sportglasögon med utbytbara glas! Många av våra modeller har upp till fem glas i olika färger. Dessa glas är lätta att byta ut. På så sätt kan du enkelt anpassa glasögonen till dagens ljus- och väderförhållanden, så att du alltid ser bra och samtidigt har ett optimalt UV-skydd. Alla våra löparglasögon har två lager med glas. Glaset med styrka är fäst i en ram på insidan av det färgade frontglaset, vilket bidrar till god luftgenomströmning och minimalt med imma. Vi anpassar styrkan efter alla typer av synkorrigering; även brytningsfel och samsynsproblem.

Bra löparglasögon du inte behöver vara ”hysteriskt rädd” om.

Extra Optical har som mål att erbjuda Sveriges billigaste glasögon – däribland sportglasögon med styrka. Vi tycker nämligen att alla ska kunna unna sig att ha ett par glasögon som är anpassade efter sin favoritsport. Som ren nätbutik med låga driftskostnader har vi gjort det möjligt för dig att köpa kvalitetsglasögon till lägre priser än någon annanstans i Sverige. ”Jag har länge letat efter sportglasögon med styrka, då mina ögon inte tål linser. Äntligen har jag hittat en butik som säljer vanliga sportglasögon till ett bra pris och som jag inte behöver vara hysteriskt rädd för att tappa eller förstöra”, skriver Erik från Oslo. Låter det frestande? Klicka dig in i vår nätbutik och beställ ett par snygga och smidiga löparglasögon idag!