Cykelglasögon med styrka ger trygga och härliga cykelupplevelser!

Fart, frihet och frid till att tänka: cykelsporten har många fördelar – förutom att den är ett ypperligt sätt att hålla sig i form. Om vi ska vara ärliga mot oss själva är det även riktigt roligt med så mycket cool utrustning.

Cykelglasögon med styrka
Fallande ordning
 1. One size
  Flipper m/5 glas
  eo Active
  Flipper m/5 glas
  Regular Price 1395:- Från endast 976:-
  Önskelista
 2. One size
  Giselle
  eo Active
  Giselle
  Från endast 795:-
  Önskelista
 3. One size
  Biddi
  Chercher
  Biddi
  Regular Price 1395:- Från endast 995:-
  Önskelista
 4. One size
  Alta
  Chercher
  Alta
  Regular Price 1295:- Från endast 895:-
  Önskelista
 5. One size
  Rapter
  Chercher
  Rapter
  Från endast 1295:-
  Önskelista
 6. One size
  Rebellion
  eo Active
  Rebellion
  Från endast 795:-
  Önskelista

6 Glasses found

Fallande ordning

Cykelglasögon bör finnas med på listan över den mest oumbärliga utrustningen för cykling, och om din syn inte är helt perfekt: cykelglasögon med styrka. Vanliga glasögon saknar nödvändigt UV-skydd och i likhet med vanliga solglasögon är de inte heller gjorda för att tåla grus som skvätter upp mot ansiktet, kvistar och fall. Bra cykelglasögon med rätt styrka kommer ge dig en helt annan cykelupplevelse, oavsett prestations- och ambitionsnivå. Cykelglasögon sitter bra och stadigt, är inte i vägen för periferseendet, immar minimalt och ger på det hela taget en mycket bättre säkerhet och komfort än vad vanliga glasögon och solglasögon gör.

Cykelglasögon för alla behov, ljus- och väderförhållanden.

Ett bra solskydd är absolut nödvändigt för maximal säkerhet och för att kunna njuta av cykelturen till fullo. Alla våra cykelglasögon har två lager med glas: ett inre glas med styrka och ett färgat ytterglas som skyddar mot sol, damm, insekter och de allra flesta andra hemskheter, med bara hänsynslösa bilister som undantag. På några modeller kan ytterglaset fällas upp ifall du exempelvis cyklar in i en mörk tunnel eller solen går ner. Vi har även cykelglasögon med flera utbytbara ytterglas i olika färger, så att du har ett optimalt skydd oavsett ljus- och väderförhållanden. Priserna i nätbutiken inkluderar standard enstyrkeglas, men vi kan likaså tillverka cykelglasögon med progressiva glas och med korrektion för brytningsfel. Kontakta gärna vår kundservice för att få tips på vilka bågar du kan välja mellan om du behöver progressiva glas, då alla bågar inte passar lika bra till glasen.

Vi har Sveriges billigaste cykelglasögon med styrka!

Du får Sveriges billigaste cykelglasögon med styrka hos Extra Optical. Det betyder inte att du behöver kompromissa med kvaliteten. Som ren nätbutik har vi mycket lägre kostnader än vanliga optiker och kan därför ge dig prisgaranti: om du hittar likadana cykelglasögon till ett lägre pris någon annanstans i Sverige, betalar vi tillbaka mellanskillnaden. ”Jag är så himla nöjd med mina cykelglasögon. Helt fantastiskt! Nu slipper jag använda två par glasögon. Rekommenderas”, skriver Janne, en av våra begeistrade kunder. Vi vill att du ska bli lika nöjd och glad med dina cykelglasögon, så om de mot förmodan inte skulle leva upp till dina förväntningar, får du nya glasögon eller pengarna tillbaka. Välj bågar i nätbutiken, skriv in glasögonstyrkan och beställ, så får du stadens coolaste cykelglasögon direkt hem i brevlådan inom bara några dagar. Kör på!