Bollsportglasögon som tål smällar! Bollsporter är ett socialt och roligt sätt att hålla sig i form. Men det är inte helt riskfritt! Särskilt inte när du använder glasögon under spelet. Risken för ögonskador är betydligt högre än i andra idrotter, och vanliga glasögon har ingenting på planen eller i hallen att göra. Med tanke på alla hårda bollar och armbågar är inte heller sportglasögon i form av cykelglasögon att tänka på.

Bollsportsglasogon med styrka
Filter
Passar till
 1. 5
 2. 5
 3. 3
Märke
eXo Rough
Storlek
Medium
Large
Form
Rektangulära
Båge
Hel båge
Material
 1. 8
 2. 1
Färg
Gray
Black
Blue
Purple
Yellow
Pris
Från to
Andra
 1. 1
Fallande ordning
 1. Large
  Korsvik
  eXo Rough
  Korsvik
  Från endast 995:-
  Önskelista
 2. Medium
  Duluth (barn)
  eXo Rough
  Duluth (barn)
  Från endast 795:-
  Önskelista
 3. Medium
  Ånøya (barn)
  eXo Rough
  Ånøya (barn)
  Från endast 795:-
  Önskelista
 4. Large
  Færøy
  eXo Rough
  Færøy
  Från endast 995:-
  Önskelista
 5. Large
  Rauer
  eXo Rough
  Rauer
  Från endast 995:-
  Önskelista
 6. Large
  Vassøy (barn)
  eXo Rough
  Vassøy (barn)
  Från endast 995:-
  Önskelista
 7. Large
  Huvudbild av glasögonen Värnamo, från eXo Selection. En rektangulär, svart glasögonbåge med hel ram.
  eXo Rough
  Värnamo
  Från endast 995:-
  Önskelista

8 Glasses found

Fallande ordning

Här hos Extra Optical hittar du därför ett utbud av tåliga sportglasögon med polykarbonatglas som är speciellt anpassade efter bollsporter. Glasögonen tål minst lika mycket stryk som du gör! Ett av våra viktigaste krav på bra bollsportglasögon är att de ska sitta som vore de stöpta efter ansiktet. Alla våra modeller har ett gummiband som fästs runt huvudet och ser till så att glasögonen sitter på plats, och detta oavsett hur många armar, ben och knuffar de råkar ut för. Samtliga bågar har dessutom ett skyddande skikt på insidan. Skiktet gör så att trycket från eventuella slag och stötar fördelas över hela ytan.

Bollsportglasögon med styrka för alla typer av synkorrektion.

Extra Optical levererar sportglasögon med rätt styrka oavsett vilken form av synkorrigering du behöver. De priser du ser i nätbutiken inkluderar standard enstyrkeglas med eller utan korrektion för brytningsfel, men du kan även få bollsportglasögon för samsynsproblem eller med progressiva glas. Det går snabbt och är enkelt att göra en beställning. Först väljer du ett par snygga bågar som du tycker om, kanske i en färg som matchar klubbdräkten? Därefter skriver du in glasögonstyrka, pupillavstånd och annan information från ditt glasögonrecept. (Om du tycker att den här delen är krånglig, kan du skicka en kopia på glasögonreceptet via mms eller mejl – sedan sköter vi resten.) Slutligen väljer du om du vill uppgradera till tunnare glas för att få extra lätta glasögon, lägger till eventuella tillbehör och skickar in beställningen. Dina sportglasögon tillverkas efter beställningen och kommer hem till dig direkt i brevlådan efter en till två veckor.

Sveriges billigaste sportglasögon till bollsporter.

Extra Optical har som mål att ha landets billigaste glasögon – likaså sportglasögon med styrka – utan att kompromissa med kvaliteten. Vi köper bågar och glas från samma leverantörer som alla andra optiker, men som ren nätbutik har vi mycket lägre kostnader. Det är därför som vi kan erbjuda dig sportglasögon av toppkvalitet och till oslagbara priser. Detta garanterar vi: om du hittar likadana sportglasögon till ett lägre pris någon annanstans i Sverige, betalar vi tillbaka prisskillnaden. De flesta älskar våra sportglasögon med styrka, men om du skulle vara bland de få som inte blir helt till dig av begeistring lovar vi att inte ta det (alltför) personligt. Om det skulle vara så att dina glasögon inte lever upp till förväntningarna kan du utnyttja din 30 dagars fulla returrätt - oavsett skäl för missnöjet. Du kan då välja att få ett annat par glasögon i stället eller att få pengarna tillbaka. Övertalad? Beställ ett par tuffa bollsportglasögon idag! Du kommer inte ångra dig.