Alpinglasögon med styrka för härliga dagar i backen! Det är absolut nödvändigt att ha en skarp och bra syn för att kunna känna sig trygg och ha roligt i skidbacken, men det är inte alltid så lätt att få vanliga glasögon att sitta bra och bekvämt under skidglasögonen och hjälmen.

Alpinglasögon med styrka
Filter
Passar till
 1. 1
 2. 2
 3. 2
Märke
eXo Alpine
Storlek
Small
Medium
Large
Form
Runda
Båge
Hel båge
Material
 1. 4
Färg
Yellow
Green
Pris
Från to
Fallande ordning
 1. Large
  Hovedbilde av brillen Kjøkøy
  eXo Alpine
  Kjøkøy
  Från endast 1395:-
  Önskelista
 2. Medium
  Idsal (barn)
  eXo Alpine
  Idsal (barn)
  Från endast 995:-
  Önskelista
 3. Small
  Marøy (barn)
  eXo Alpine
  Marøy (barn)
  Från endast 995:-
  Önskelista
 4. Large
  Goggles med styrke - Optisk Innsats
  Önskelista

4 Glasses found

Fallande ordning

Lösningen? Alpinglasögon med styrka! Säg hejdå till krångel med glasögon som sitter snett och klämmer åt och välkomna chansen att fara fram i pudersnön utan att behöva tänka på att du har glasögon. Våra alpinglasögon har dubbla glas. Glaset med styrka är fäst på insidan av frontglaset och den inre ramen kan enkelt tas bort för snabb och smidig rengöring. I vårt utbud hittar du även praktiska insatsglasögon med styrka, som kan sättas in i de flesta vanliga alpinglasögon med invändiga mått på mellan 55 och 70 mm.

Se bra och se bra ut i coola alpinglasögon med styrka.

Bra alpinglasögon ska inte bara ha din rätta styrka, de ska även ge dina ögon ett effektivt skydd mot sol liksom mot reflektioner från snö och vind. Alla våra alpinglasögon ger ett ypperligt skydd mot UV-strålning. Bruna eller gråa glas passar för de allra flesta solförhållanden, extra mörka linser – gråa spegelglas – är ideala när det är mycket sol, medan gula, orange och rosa glas passar bra i ett mer dämpat ljus, när det är molnigt eller snöar ute. Med stora, böjda glas får du ett bra och brett synfält och fodring på insidan ger hög komfort när du tillbringar hela dagen i backen. Sist men inte minst: din skicklighet på skidor får du själv stå för – men vi tar hand om looken! Oavsett vilken modell du väljer kommer våra snygga alpinglasögon sätta pricken över i:et på din skidklädsel.

Sveriges lägsta priser på alpinglasögon till vuxna och barn!

Extra Optical är Sveriges ledande optiker på nätet. Vi har som mål att erbjuda landets billigaste alpinglasögon med styrka. Därför ger vi dig en prisgaranti: om du hittar likadana alpinglasögon till ett lägre pris någon annanstans, betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Vi ger dig också 30 dagars full returrätt, oavsett vilka skäl du har till att skicka tillbaka glasögonen. Priserna i nätbutiken inkluderar standard enstyrkeglas. De allra flesta av våra alpinglasögon kan anpassas efter progressiva glas. Ifall din syn skulle ändras – det händer ju att den gör det – är det möjligt att bara byta ut innerglaset mot en ny styrka. På så sätt behöver du inte köpa helt nya skidglasögon. Klicka dig in i nätbutiken, välj ut de coolaste alpinglasögonen och gör dig redo att åka utför!