Läckra solglasögon med styrka för varje stil och smak.

Med polariserande solglasögon med styrka vill du uppleva stor skillnad. Hos Extra Optical hittar du solglasögon med styrka från 595:-

Solglasögon med styrka
Ray-Ban Wayfarer Solglasögon med styrka på en benk

Att köpa solglasögon med styrka på nätet är enkelt och säkert. Börja med att välja de coolaste Ray-Ban-bågarna i vår nätbutik. Står valet mellan flera bågar kan vårt virtuella provrum hjälpa dig att bestämma dig – eller köp dem allesammans!

Solglasögon från Ray-Ban är aldrig fel! Kultmärket har under många decennier prytt flera av planetens mest stilmedvetna kändisar såsom Marilyn Monroe, Victoria Beckham, James Dean och Barack Obama. (Även *hrm… * Justin Bieber och Paris Hilton, ska det tilläggas, men ingen är perfekt.) Skriv därefter in information om glasögonstyrka (vår kundservice hjälper dig gärna om det är något du undrar över), välj typ och färg på solglasögonglasen och gör beställningen. Dina solglasögon slipas, monteras och kvalitetssäkras av våra glasögonexperter i Trondheim, och efter några dagar får du dem direkt hem i brevlådan. Enklare än så här blir det inte!

Ray-Ban: Uppfinnaren av solglasögon och världens mest kända solglasögonmärke.

När luftfarten befann sig i sin späda barndom fick piloterna oftast stå ut med att bli bländade av solen. Det var såklart inte idealt. En löjtnant i det amerikanska flygvapnet tog kontakt med optikföretaget Bausch & Lomb för att höra om de kunde hjälpa till att hitta en lösning på problemet. Det kunde de. 1937 registrerade Bausch & Lomb världens första solglasögonpatent för modellen Ray-Ban Aviator. Konceptet fann snabbt vägen från det militära och in i modevärlden. Decennierna som följde skapade Ray-Ban ikoniska solglasögonmodeller nästan som på löpande band. Filmklassiker som Breakfast at Tiffany’s och The Blues Brothers befäste Ray-Ban som Hollywoods förstahandsval när det kom till solglasögon, en position som märket har behållit till idag.

Därför borde du köpa dina Ray-Ban solglasögon med styrka hos Extra Optical

Det finns många goda skäl till att beställa dina Ray-Ban-solglasögon med styrka från Extra Optical, Sveriges ledande optiker på nätet. I vår nätbutik hittar du alltid massvis av solglasögonbågar från Ray-Ban att välja bland, och detta vare sig du vill gå i Tom Cruises fotspår med ett par klassiska Aviator-solglasögon eller föredrar en snygg modell från Ray-Bans nyaste kollektion. Som ren nätbutik har vi lägre driftskostnader och kan därför erbjuda Ray-Ban-solglasögon med styrka billigare än någon annan optiker i Sverige. Vi till och med garanterar dig att vi är billigast: om du skulle hitta likadana Ray-Ban-glasögon till ett lägre pris någon annanstans, betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Skulle du mot förmodan komma fram till att dina Ray-Ban-solglasögon inte lever upp till dina förväntningar, kan du antingen byta dem mot ett annat par eller få pengarna tillbaka. Du har ingenting att förlora, beställ idag!

Filter
Passar till
Märke
eXo
eXo KIDS
Storlek
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Ovala
Pilot
Rektangulära
Runda
Wayfarer
Båge
Hel båge
Material
Färg
Gul
Svart
Guld
Grön
Rosa
Lila
Klar
Grå
Brun
Metall
Silver
Orange
Vit
Mönster
Blå
Andra
Vi kan inte hitta produkter som matchar ditt val.

Köpa solglasögon med styrka på nätet här! När du behöver solglasögon med styrka, är det här du hittar de billiga solglasögonen. De låga priserna gör det möjligt att köpa solglasögon med styrka i flera färger och former, så att du har solglasögon till både jobbet och semestern. När du köper solglasögon med styrka på nätet här, är det så billigt att du inte behöver att vara rädd för att de ska gå sönder på stranden eller uppe på fjället. Det kan se konstigt ut med par solglasögon ovanpå ett par vanliga glasögon. Därför är solglasögon med styrka något alla behöver för att skydda ögonen bäst samt för att se bra. Solglasögon med styrka beställer du enkelt på nätet och vi skickar dem direkt hem till dig. Varför skall du inte kunna se lika bra utomhus som inomhus? Meld polariserande solglasögon med styrka vill du uppleva stor skillnad.

Vilket glas bör du välja till dina solglasögon? När du köper solglasögon hos oss kan du välja mellan standardglas och polariserande glas. Standardglasen, som ingår i priset på alla solglasögon i vår nätbutik, har 80% färg, UV-filter och antireflexbehandling. För många brukar de här solglasögonglasen räcka mer än väl. Fördelen med polariserande glas är att de minimerar reflektioner från exempelvis vattenytor, våt asfalt och snö. Det rekommenderas därför att du skaffar polariserande glas om du kör mycket bil eller om du ska använda dina solglasögon i miljöer där mycket speglingar förekommer. Du kan få våra polariserande solglasögonglas med en stilfull spegeleffekt. När du beställer solglasögon med styrka hos oss kan du välja mellan att få gråa, bruna och gröna glas. Med gråa linser får du en verklighetstrogen färgåtergivelse och just denna färg på linser rekommenderas till dig som är långsynt. Bruna linser skärper kontrasterna och passar dig som är närsynt. Gröna linser ger i sin tur bäst skydd mot bländning.

Köp solglasögon med eller utan styrka hos oss: Vi ger dig pris- och nöjdhetsgaranti! Drömmer du om ett par snygga designersolglasögon från Ray-Ban eller Guess? Vi har dem. Vill du hellre spendera mindre pengar på solglasögon eller ha råd att köpa flera par? Välj ur vårt sortiment av kvalitetsbågar utan märke. Oavsett vilka glasögon och bågar du väljer är det hos Extra Optical som du får Sveriges billigaste solglasögon med och utan styrka. Det garanterar vi dig: om du hittar likadana solglasögon till ett lägre pris hos en annan svensk optiker, betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Vi vill också att alla våra kunder ska vara 100% nöjda med sitt solglasögonköp, så om det skulle vara något med glasögonen som du inte är nöjd med får du antingen nya glasögon eller pengarna tillbaka. Beställ dina nya solglasögon idag!