Läckra solglasögon med styrka för varje stil och smak.

Med polariserande solglasögon med styrka vill du uppleva stor skillnad. Hos Extra Optical hittar du solglasögon med styrka från 595:-

Solglasögon med styrka
Oakley solbriller på en benk med fine bygg i bakgrunn

Oakley är ett solglasögonmärke med absolut toppklass. Hög teknisk kvalitet och sportig design är Oakleys signum, så om du väljer ett par solglasögon med styrka från Oakley får du garanterat en bra upplevelse. Prova ett par Oakley-solglasögon med styrka, vi är säkra på att de snart kommer bli ditt favoritpar!

Som en av världens ledande producenter av sportutrustning har Oakley och dess designers ställt in siktet mot ett mål: att tillverka produkter som fungerar bättre och som ser bättre ut än de produkter som redan finns. Med material och utformning som tar hänsyn till många faktorer, är solglasögon från Oakley ett idealt val oavsett vilken nivå du presterar på.

Solglasögon från Oakley är idrottsstjärnornas favoriter.

Med sina fler än 600 patent är Oakley utan tvekan en av världens mest tekniskt avancerade producenter av sport- och fritidsutrustning. Den ”galne professorn” Jim Jannard grundade Oakley 1975, och detta för att göra utrustning till några av världens största idrottsstjärnor, som inte såg det omöjliga som något annat än en ny utmaning. Idag är Oakley inte bara idrottselitens favoritmärke, utan alla som vill ha lite extra adrenalin brukar föredra deras produkter. I vår nätbutik hittar du ett läckert urval av Oakley-solglasögon för både kvinnor och män. Solglasögon med styrka är vår specialitet. Du kan beställa Oakley-solglasögon med alla korrektionsstyrkor, progressiva glas inräknat. Solglasögonen kan levereras med antingen standard solglasögonglas eller med polariserande glas liksom med antingen grå-, brun- eller grönfärgade linser. Polariserande glas kan också beställas med en spegeleffekt.

Köp Oakley-solglasögon med styrka hos Extra Optical.

Övertygad om att Oakley är solglasögonmärket för dig? Klicka dig in i nätbutiken och välj de tuffaste bågarna du kan hitta där. Skriv in information om glasögonstyrka, välj typ av solglasögonglas och färg – efter bara några dagar får du dina nya Oakley-solglasögon direkt hem i brevlådan. Enklare än så här blir det inte! Extra Opticals kundlöfte är att vi alltid ska ha Sveriges billigaste glasögon, det gäller förstås även solglasögon. Om du skulle hitta likadana Oakley-glasögon till ett lägre pris hos en annan svensk optiker, ger vi dig prisskillnaden tillbaka. Med vår 100% nöjdhetsgaranti har du inget att förlora: om dina Oakley-solglasögon mot förmodan inte skulle vara det du hade hoppats på har du 30 dagars full returrätt, oavsett skäl. Låt solglasögondrömmen gå i uppfyllelse idag!

Filter
Kategori
Passar till
Märke
eXo
eXo KIDS
Storlek
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Ovala
Pilot
Rectangle Glasses
Rektangulära
Runda
Wayfarer
Fyrkantig
Båge
Hel båge
Material
Färg
Gray
Black
White
Blue
Gold
Purple
Brown
Red
Transparent
Silver
Yellow
Orange
Metal
Pink
Rose Gold
Green
Other
Vi kan inte hitta produkter som matchar ditt val.

Köpa solglasögon med styrka på nätet här! När du behöver solglasögon med styrka, är det här du hittar de billiga solglasögonen. De låga priserna gör det möjligt att köpa solglasögon med styrka i flera färger och former, så att du har solglasögon till både jobbet och semestern. När du köper solglasögon med styrka på nätet här, är det så billigt att du inte behöver att vara rädd för att de ska gå sönder på stranden eller uppe på fjället. Det kan se konstigt ut med par solglasögon ovanpå ett par vanliga glasögon. Därför är solglasögon med styrka något alla behöver för att skydda ögonen bäst samt för att se bra. Solglasögon med styrka beställer du enkelt på nätet och vi skickar dem direkt hem till dig. Varför skall du inte kunna se lika bra utomhus som inomhus? Meld polariserande solglasögon med styrka vill du uppleva stor skillnad.

Vilket glas bör du välja till dina solglasögon? När du köper solglasögon hos oss kan du välja mellan standardglas och polariserande glas. Standardglasen, som ingår i priset på alla solglasögon i vår nätbutik, har 80% färg, UV-filter och antireflexbehandling. För många brukar de här solglasögonglasen räcka mer än väl. Fördelen med polariserande glas är att de minimerar reflektioner från exempelvis vattenytor, våt asfalt och snö. Det rekommenderas därför att du skaffar polariserande glas om du kör mycket bil eller om du ska använda dina solglasögon i miljöer där mycket speglingar förekommer. Du kan få våra polariserande solglasögonglas med en stilfull spegeleffekt. När du beställer solglasögon med styrka hos oss kan du välja mellan att få gråa, bruna och gröna glas. Med gråa linser får du en verklighetstrogen färgåtergivelse och just denna färg på linser rekommenderas till dig som är långsynt. Bruna linser skärper kontrasterna och passar dig som är närsynt. Gröna linser ger i sin tur bäst skydd mot bländning.

Köp solglasögon med eller utan styrka hos oss: Vi ger dig pris- och nöjdhetsgaranti! Drömmer du om ett par snygga designersolglasögon från Ray-Ban eller Guess? Vi har dem. Vill du hellre spendera mindre pengar på solglasögon eller ha råd att köpa flera par? Välj ur vårt sortiment av kvalitetsbågar utan märke. Oavsett vilka glasögon och bågar du väljer är det hos Extra Optical som du får Sveriges billigaste solglasögon med och utan styrka. Det garanterar vi dig: om du hittar likadana solglasögon till ett lägre pris hos en annan svensk optiker, betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Vi vill också att alla våra kunder ska vara 100% nöjda med sitt solglasögonköp, så om det skulle vara något med glasögonen som du inte är nöjd med får du antingen nya glasögon eller pengarna tillbaka. Beställ dina nya solglasögon idag!