Pilotsolglasögon är ett måste i varje solglasögonkollektion, och i vår nätbutik hittar du dem i alla prisklasser.

Unna dig ett par exklusiva pilotsolglasögon från Ray-Ban, Oakley eller från ett av de andra stora designermärkena, eller välj bland mer plånboksvänliga modeller från våra egna tillverkare.

Pilotsolglasögon med styrka
Fallande ordning
 1. 140 mm Large
  Louisiana
  eo Selection
  Louisiana
  Från endast 895:-
  Önskelista
 2. 138 mm Medium
  Moxie
  eo Selection
  Moxie
  Från endast 895:-
  Önskelista
 3. 147 mm Large
  Hovedbilde av brillen Lövseth
  eo Selection
  Boggle
  Från endast 895:-
  Önskelista
 4. 137 mm Large
  Hovedbilde av brillen Stören, fra eXo. En Pilot, svart brille med hel ramme.
  eo Selection
  Baloo
  Från endast 795:-
  Önskelista
 5. 146 mm Large
  Hovedbilde av brillen Sauøy
  eo Selection
  Peachy
  Från endast 895:-
  Önskelista
 6. 143 mm Large
  Chicory
  eo Selection
  Chicory
  Från endast 895:-
  Önskelista

6 Glasses found

Fallande ordning

Det första många av oss tänker på när vi hör ordet ”pilotsolglasögon” är den klassiska Aviator-modellen från Ray-Ban, och det här är ju inte helt utan orsak. Aviator-modellen utvecklades till det amerikanska luftförsvaret på 1930-talet och den kommersiella lanseringen 1937 gjorde succé. Droppformade glas och nätta metallbågar utgör fortfarande essensen i pilotstilen, men under de åttio år som pilotglasögonen har funnits har modet också förnyat den odödliga modellen. Välj ett par smala bågar i metall och gröna solglasögonglas för att få den ultimata retrolooken eller lek med mer moderna och originella material och färger.

Pilotsolglasögon med och utan styrka

Priserna i nätbutiken inkluderar standard solglasögonglas med en-styrka, men självklart kan du även beställa pilotsolglasögon utan styrka, med korrektion för brytningsfel eller med progressiva glas. Du kan likaså välja att uppgradera till tunnare glas så att du får ett par extra lätta solglasögon. Våra solglasögonglas finns i tre olika färger: gråa, bruna och gröna. De olika färgerna har något skilda egenskaper: gråa solglasögonglas ger mest naturlig färgåtergivelse, bruna glas förstärker kontraster och gröna glas ger ett väldigt bra skydd mot bländning. Våra standard solglasögonglas är av toppkvalitet, men om du ska använda dina pilotsolglasögon i miljöer med mycket speglingar och reflektioner, som när du åker båt eller kör bil, rekommenderar vi att du skaffar polariserande glas, som minskar just reflektioner. Du kan få de polariserande solglasögonglasen med en spegeleffekt och på så sätt få den ultimata Top Gun-looken.

Köp Sveriges billigaste pilotsolglasögon med styrka på nätet

Extra Optical är Sveriges ledande optiker på nätet. Vi har som mål att alltid ha Sveriges billigaste solglasögon med styrka, och det gäller ju förstås även pilotsolglasögon. Om du hittar likadana pilotsolglasögon till ett lägre pris hos en annan svensk optiker, betalar vi tillbaka prisskillnaden. Extra Optical har några av Sveriges mest nöjda kunder. Vi vill gärna att det ska fortsätta så och ger dig därför en nöjdhetsgaranti: om dina pilotsolglasögon mot förmodan inte skulle leva upp till dina förväntningar, kan du skicka tillbaka dem inom 30 dagar och antingen få nya solglasögon eller pengarna tillbaka – och detta oavsett skäl. De flesta leveranser från oss tar mellan 6 och 12 dagar. Beställ dina pilotsolglasögon idag och gör dig klar för takeoff!