Vi skulle gärna att fler människor "upptäcker" ExtraOptical! Om en av dina vänner köper glasögon på rekommendation av dig som redan är kund hos oss får du en unik rabattkod från oss. Allt du behöver göra är att få din vän att ange ditt namn i kommentarfältet i deras order och vi kommer att mejla dig en rabattkod.

Klicka här för en översikt över våra glasögon som kostar under 200kr

Om en av dina vänner köper glasögon på rekommendation av dig som redan är kund hos oss får du en unik rabattkod från oss. Allt du behöver göra är att få din vän att ange ditt namn i kommentarfältet på sin beställning, då kontaktar vi dig via e-post med din rabattkod.
Den som blir värvad måste vara en ny kund med sin egen användare.
Den som blir värvad måste ange ditt namn i kommentarfältet. Kommentarsfältet finner du i kundvagnen.
Om personen som blir värvad glömmer att ange namnet, måste vi kontaktas av den person som är värvad innan ordern skickas från oss. Om vi kontaktas efter det att varorna har skickats från oss, kan vi tyvärr inte ge ut värv en vän rabattkoden.


*Rabattkoden du får från oss anges i kassan och gäller för ett köp per kund. * Rabatten är inte giltig i kombination med andra koder och kampanjer. * Rabattkoden har inget kontantvärde. * Rabattkoden är giltig till den 31.12.2019 * Gäller inte märkesglasögon..