Glasögonmode – Herrglasögon till kontoret

Det är allmänt känt att glasögon gör dig smart! Åtminstone i utseendet.

"

Med ett par snygga herrglasögon på näsan, är chansen att du uppfattas som intellektuell mycket högre, och riktiga glasögon kan vara pricken över i:et som ger dig den coolaste stilen till kontoret. ExtraOptical ger dig här tipsen du behöver för att välja de bästa herrglasögonen till kontoret.

"

Alla vet att utseende och image räknas. Att sticka ut är inte bara viktigt i en anställningsintervju, men också för varje dag i en kontorsmiljö. I de flesta arbetssituationer, är det viktigt att vara klädd lämpligt för situationen. Ett par snygga herrglasögonen kan vara vad du saknar för att visas som en man med självförtroende och auktoritet. Glasögon hjälper att uttrycka din personlighet och kan göra dig mer attraktiv för både kollegor och chefer.

"

Studier har visat att arbetssökare har större chans för att bli anlitad ifall de använder glasögon på jobbintervjuet. Enligt en studie av College of Optometrists i USA, så menar 33% av de tillfrågade att människor som bär glasögon ser mer professionella ut, och så mycket som 43% menar att de ser smartare ut. Det är värt att notera för oss som bär glasögon i vårat dagliga arbete i en konkurrensutsatt arbete. Människor som bär glasögon upplevs som mer intelligent, mer kompetenta och mer hårt arbetande än de utan glasögonen. Även barnen tycker att andra barn med glasögon är smartare och ärligare än barn utan glasögon.

"

Vilka glasögon du ska välja till kontorsjobb beror inte bara på din personlighet, utan också ditt yrke. Naturligtvis finns det ingen absolut definitiv här, men här är några allmänna riktlinjer som du kan relatera till:

Glasögon för kreativa yrken

Wayfarer glasögon med markerade ramar och herrglasögon med massa personlighet.

Glasögon till Försäljning Yrken

Klassiska herrglasögonen med utvalda metallramar som inte tar för mycket uppmärksamhet från vad du faktiskt kommer att sälja.

Glasögon för chefer

Ramlösa, snygga herrglasögon som uttrycker förtroende och självsäkerhet.

Herrglasögon som tillbehör

Herrglasögon som tillbehör

Herrglasögon har blivit ett tillbehör som kan ändras så ofta som du byter strumpor. De flesta av oss har flera roller genom en dag: seriös kollega på kontoret, busig  pappa och sportig kompis på cykeltur. De olika rollerna kräver olika saker av dig, och därför olika saker av dina glasögon. Nu är det möjligt för vem som helst att äga flera par glasögon. Du kan välja några seriösa herrglasögon till kontoret och även äga ett par plastglasögon för barnets lek och cykelglasögon till träning. Du behöver inte längre välja ett par glasögon som ska passa alla situationer.


Se några av våra utvalda glasögon under:

briller alle
 1. Horten
  eXo
  Horten
  Regular Price 995:- Special Price 795:-
 2. Horten
  eXo
  Horten
  Regular Price 995:- Special Price 695:-
 3. Kongsberg
  eXo
  Kongsberg
  Regular Price 795:- Special Price 555:-
 4. Kongsberg
  eXo
  Kongsberg
  Regular Price 795:- Special Price 475:-
 5. Moelv
  eXo
  Moelv
  Regular Price 595:- Special Price 415:-
 6. Moss
  eXo
  Moss
  Regular Price 195:- Special Price 155:-
 7. Mysen
  eXo
  Mysen
  Regular Price 595:- Special Price 535:-
 8. Mysen
  eXo
  Mysen
  Regular Price 595:- Special Price 475:-

Se alla våra glasögon!