Glasögon i olika storlekar och mer information!

Flera har frågat oss om hur man vet om ett par glasögon passar, och vilken storlek den har. När du önskar flera detaljer på en av bågarna kan du trycka på bilden eller på den blåa knappen där det står ”Mer info”. Då kommer du till produktinformations-sidan. På denna sidan blir glasögonen närmare pressenterat med större bilder, och från flera vinklar.

Alla våra glasögon bågar har detaljerade mått i millimeter. Bågens bredd, näsbrons bredd, längden på skalmen og glasets höjd och bredd. Det är bågens bredd som oftast är det viktigaste måttet. Om du har en båge från tidigare, kan du mäta denna för att gämföra måtten.

Några millimeter i skillnad vil sällan ha något att säga när det gäller passformen, men vid större skillnader kan detta föra till dålig passform.

Vidare ser du om glasögoen kan anpassas med progressvia glas eller inte. Prisen är för bågen och standardglas. Man kan också här lägga glasögonen som en favorit, och provrummet vill kunna visa hur glasögonen vill passa dig. Lite längre ner på sidan kan du också läsa de recensioner för att se vad andra säger om denna bågen och hur många stjärnor de har gett. Vi hoppas på att du tar dig en liten minut efter att du har mottagit glasögonen för att göra en recension på bågen.

När du har bestämt dig för vilken båge du önskar, trycker du på den gröna knappen ”anpassa och köp”


Se några av våra utvalda glasögon under:

briller alle
 1. Horten
  eXo
  Horten
  Regular Price 995:- Special Price 795:-
 2. Horten
  eXo
  Horten
  Regular Price 995:- Special Price 695:-
 3. Kongsberg
  eXo
  Kongsberg
  Regular Price 795:- Special Price 555:-
 4. Kongsberg
  eXo
  Kongsberg
  Regular Price 795:- Special Price 475:-
 5. Moelv
  eXo
  Moelv
  Regular Price 595:- Special Price 415:-
 6. Moss
  eXo
  Moss
  Regular Price 195:- Special Price 155:-
 7. Mysen
  eXo
  Mysen
  Regular Price 595:- Special Price 535:-
 8. Mysen
  eXo
  Mysen
  Regular Price 595:- Special Price 475:-

Se alla våra glasögon!