Hej, och välkommen till ExtraOptical.
Mitt namn är Anne Bruland Høyen, och jag är auktoriserad optiker hos EO. Här kommer jag kort sammanfattat visa vad vi kan erbjuda dig som kund i vår nätbutik.
Tack för att du handlar hos oss!

 Trygg och enkel glasögon-handel

Vi vill att du som kund ska känna dig säker på att när du beställer glasögon och linser från oss, att våra synkorrigerande produkter är precis lika bra som hos traditionella glasögonbutiker. Skulle något gå fel med din beställning har du 30 dagars öppet köp, och hos oss har kunden alltid rätt!

Alla slags glasögon

Oavsett om du är långsynt, närsynt, har skeva hornhinnor eller har behov av prismakorrigering, kan du beställa glasögon hos oss. Du kan köpa avståndsglasögon, läsglasögon, progressiva glasögon, solglasögon med styrka, sportglasögon med styrka och kontaktlinser.

Trevliga människor

Vi är trevliga människor och värdesätter bra kundservice. Ring, chatta eller skicka ett mail så hjälper vi dig med glimten i ögat!

+++

 Sveriges rimligaste glasögon

Vårt mål är att ha Sveriges billigaste glasögon. Faktiskt så startade vi en egen butik för att vi var så trötta på dyra glasögon! Så det är vårt löfte till dig, vi ska alltid ha det lästa priset på glasögon!

Fancy designglasögon

Förutom våra rimligaste glasögon utan känd logga på glasögonskalmen, har vi också de fina märkesvarorna från Italien, Frankrike och USA. Vi har bland annat Ray-Ban, Oakley, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Gant etc.

Prova glasögon innan man köper

Ifall du vill prova glasögonen innan du bestämmer dig kan du enkelt låna hem fyra par. Vi skickar gratis hem de glasögonen du önskar, så att du i lugn och ro kan hitta din favorit. För övrigt har vi snabb leverans (6-12 dagar), hela 2 års produktgaranti, vansinnigt stort sortiment (ca 1200 glasögon) och fri frakt över 500:-

ExtraOptical – glasögon på nätet!

Läs mer om ExtraOptical och se filmen om hur bolaget startadest av Øystein og Ole frånn Trondheim.