Köpvillkor

För alla beställningar till Sverige och EU är alla priser som uppges inkl. moms och exkl. frakt. Vi reserverar oss för prisändringar som kan uppstå om våra leverantörer ändrar sina priser, eller om momsen eller andra avgifter ändras. Prisändringar kommer inte att ha retroaktiv verkan efter att beställning skett.

Om du vill ha din försändelse levererad utanför EU/Norge gör vi dig uppmärksam på att lokal moms och tullavgift kan tillkomma på din order. Dessa avgifter kommer då att vara kundens eget ansvar.

Alla leveranstider som anges av oss bör ses som vägledande. När tid anges i antal dagar, är det arbetsdagar som åsyftas, och helgdagar kommer till. Vi förbehåller oss rätten att ändra angiven leveranstid utan föregående meddelande.

ExtraOptical AS följer norsk ångerrätt- och förköpslag. Alla kunder mottar ett ångerrättsformulär som bifogad fil i det e-postmeddelande som bekräftar att försändelsen har skickats. Om du använder din ångerrätt betalar du själv för returkostnaderna, och står själv för transportrisken. När vi har mottagit varan i skadefritt tillstånd betalar vi tillbaka beloppet du har betalat inom 10-14 arbetsdagar.

Lagen säger också att du måste samtycka till att vi behandlar och behåller dina upplysningar i vår databas. Upplysningarna är till för Extra Opticals administration. Genom att lägga in en beställning hos Extra Optical bekräftar du ditt samtycke till detta. Informationen används så att vi vid köp ska kunna fullföra våra plikter mot dig, utöver detta godtycker du till att motta information och marknadsföring via e-post och SMS från Extra Optical. Extra Optical kommer inte att sälja uppgifter vidare eller använda avgiven information utanför vår egen organisation.

Vi reserverar oss för att bilder kan ge fel intryck av produkten och att skriv-/tryckfel kan förekomma. Detta kan innebära att vi inte kan leverera enligt den information som angetts i vår webbutik,våra kampanjer eller på annan plats.