Garanti

Vårt mål är att ha Sveriges billigaste glasögon - alltid.

Vi har inga dyra butikslokaler, flotta neonskyltar, exklusiva märkesvaror eller överbetalda optiker. Däremot har vi troligen Nordens billigaste glasögon. Hos oss ska du kunna köpa ett par glasögon inklusive glas för under 200 kr.

left image


PRISGARANTI

Vårt mål är att ha Sveriges billigaste glasögon. Om du hittar billigare glasögon hos en annan optiker i Sverige betalar vi tillbaka mellanskillnaden mot uppvisande av kvitto.

left image


FORNØYDGARANTI

Det är mycket viktigt för oss att du som kund är nöjd med glasögonen du köper hos oss. Om du inte är nöjd med produkten erbjuder vi en ny produkt eller pengarna tillbaka oavsett orsak. Gäller innom 30 dagar efter produkten är mottagen.

left image


PRODUKTGARANTI

ExtraOpticals glasögon har 2 års produktgaranti. Detta täcker eventuella fabrikationsfel. Garantin förutsätter normal hantering av glasögonen, täcker inte olyckor och självförvållade skador.

Glasögon är ansiktets viktigaste smycke. Tänk på det. Du byter skjorta och gör dig extra fin utan att någon lägger märke till det. Men, så fort du byter till ett par nya glasögon lägger alla märke till det.

Vi vet att du tycker om att ha flera par glasögon att välja mellan! Därför har vi på ExtraOptical alltid ett brett spektra och djup i våra varugrupper. Sortimentet ska alltid vara uppdaterat enligt senaste modet inom glasögon, och varugrupperna uppdateras med trendiga nyheter.

Beroende på glasögontyp och glas är normal levereringstid 6-12 dagar efter beställning.

Vi skickar glasögonen direkt hem till dig i brevlådan. Om försändelsen är för stor kan posten skicka en avi om att du måste hämta ut paketet på närmaste utlämningsställle.

Som kund håller vi dig kontinuerligt uppdaterad om vilken status din order har och hur långt leveransen har kommit.