Frakt og leverans

Oavsett hur många par glasögon du beställer, eller vart i världen du befinner dig, har vi inga fraktkostnader på ordrer över 600:-

Pakke fra Extra
  Optical

På övriga orderar tar vi en liten fraktkostnad på 49:- , som reflekterar kotnaden för oss att skicka din ordern.

Lite beroende på glasögontyp och glas är normal leveranstid 6-12 arbetsdagar efter beställning. Glasögonen levereras direkt hem till din brevlåda. Om paketet är för stort kommer posten att ge dig en avi och paketet ska då hämtas ut på närmaste utlämningsställe.

Som kund håller vi dig kontinuerligt uppdaterad om vilken status din order har och hur långt leveransen har kommit. Vi sänder ut våra varor med Post Nords spårbara varubrev. Spårningsinformation får du skickat till dig på e-post och eventuellt via SMS.

Det är värt att märka sig att en glasögonbeställning är en såkallad produktionsorder, där vi först plockar glas och bågar från vårat lager. Därefter slipas glasen och monteras i bågen. De blir sedan rengjorda och packade. När glasögonen är helt klara, blir de skickade.


Någon extra leveranstid måste läggas på om du vill att din order ska levereras utanför Europa. Det måste även läggas på extra leveranstid vid högtider och semestertider. NB: Med förbehåll för att vissa glas med hög index, märkesbågar (som f. ex Ray Ban) och enskilda solglasögon, kan ha upp till en vecka längre leveranstid.

Leverans på villovägar?

Om du misstänker att din order kan ha blivit levererad till fel adress eller till fel utlämningsställe, så kan du kontakta PostNords kundservice på telefon 0771-33 33 10. De är väldigt hjälpsamma och vet mycket mer än vad vi gör om var din försändelse är någonstans och vad som eventuellt kan ha gått fel.

PostNords kundcenter kontaktar du enklast på telefon 0771-33 33 10. Kom ihåg att ha ditt kollinummer till hands, så går det fortare att få svar.

Någon extra leveranstid måste läggas på om du vill att din order ska levereras utanför Europa. Det måste även läggas på extra leveranstid vid högtider och semestertider. NB: Med förbehåll för att vissa glas med hög index och enskilda solglasögon, kan ha upp till en vecka längre leveranstid.

Prodcution time icon

Ingen TULL -

ExtraOptical är är ett momsregistrerat företag i Sverige. Inga extra avgifter tillkommer din beställning. Om du vill ha din försändelse levererad utanför EU/Norge gör vi dig uppmärksam på att lokal moms och tullavgift kan tillkomma på din order. Dessa avgifter kommer då att vara kundens eget ansvar.