Betalning

ExtraOptical erbjuder fakturabetalning via leverantören Klarna.

payment methods

Med Klarnas fakturabaserade betalningslösning betalar du först efter att du har mottagit dina varor. Väljer du Klarna har du 14 dagar på dig att betala. För att utnyttja fakturabetalning måste du uppge ditt personnummer för kreditprövning.

Fakturan skickas till din registrerade e-postadress.

ExtraOptical accepterar de allar flesta kredit-/debitkort för betalningar.

Betalning med kort är ett mycket tryggt och säkert sätt att handla online. Du blir ombedd att ange ditt kortnummer, verifieringskod (CVV2) och utgångsdatum.

För att utföra säkra transaktioner samarbetar ExtraOptical med DIBS som är en auktoriserad betalningsförmedlare. Ditt kortnummer skickas direkt till din bank via en krypterad uppkoppling. All kommunikation sker mellan dig och din bank, ExtraOptical har inte tillgång till någon information gällande kortet eller banken. Kreditkortsuppgifterna behandlas enligt den internationella säkerhetsstandarden PCI DSS.

Vi ber dig uppmärksamma att ditt kort inte belastas förrän vi skickat ordern, beloppet blir bara reserverat på kortet. Vid en eventuell kreditering förs beloppet tillbaka till samma kortnummer som användes vid beställning. Detta tar normalt 2-5 arbetsdagar.

Vid betalning med kreditkort tillkommer ingen extra avgift.