Renliga, praktiska och rimliga.

Veckolinser är en populär linstyp, och inte utan anledning: med veckolinser får du det bästa från två världar. Veckolinser har mycket gemensamt med månadslinser, men eftersom att de byts ut oftare, håller de sig fräschare som medför mindre risk för infektion. Jämfört med endagslinser får du mycket av samma komfort, samtidigt som veckolinserna är billigare i drift.

Veckolinser
Fallande ordning
  1. Bild av kontaktlinsen ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR Plus från Johnson & Johnson. Sfäriska veckolinser med 6 st per paket.
    Önskelista
  2. Bild av kontaktlinsen ACUVUE 2 från Johnson & Johnson. Toriska veckolinser med 6 st per paket.
    Önskelista
  3. Bild av kontaktlinsen ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM från Johnson & Johnson. Toriska veckolinser med 6 st per paket.
    Önskelista

3 Glasses found

Fallande ordning

De flesta veckolinser kan användas på två olika sätt. Om du tar med dem ut och lägger dem i linsvätska varje kväll, kan du använda dem i två veckor innan de behövs ersättas med nya, fräscha linser. Men det är ofta också möjligt att använda veckolinserna dygnet runt, även när du sover. I så fall ska de bytas ut efter en vecka (6 nätter). Var uppmärksam på att inte alla ögon tål dygnskontinuerlig linsanvändning. Om du har planer på att använda dina veckolinser både dag och natt, är det viktigt att din optiker ger en klarsignal först.

Vem passar veckolinserna för?

Veckolinserna finns i de allra flesta styrkor och varianter. Även om du är närsynt eller långsynt, eller till exempel har kraftig astigmatism, kan du antagligen hitta en veckolins med rätt korrigering. Veckolinser är den perfekta linstypen för oerfarna linsanvändare. De kräver inte riktigt så mycket daglig underhållning som månadslinser: eftersom att de byts ut oftare, hinner inte bakterier och proteinbelägg att fästa sig innan linserna kastas och ersätts med nya. Denna linstyp kan också vara ett bra alternativ för dig om du upplever att månadslinserna blir obekväma mot slutet av användningstiden. Det är viktigt att du aldrig använder kontaktlinser längre än det optikern har angivit, även om dina veckolinser fortfarande känns fräscha och komfortabla när det är dags att byta ut dem. De få kronorna du sparar är inte värd risken för obehag och infektioner.

Sveriges billigaste veckolinser hittar du hos Extra Optical.

Hos oss hittar du Sveriges billigaste veckolinser – med prisgaranti. Om du hittar samma linser till ett lägre pris hos en annan svensk optiker återbetalar vi prisskillnaden utan problem. Extra Optical er certifierad av Trygg E-handel och hos oss handlar du enkelt och tryggt. Alla kontaktlinser som du hittar i vår nätbutik är originalprodukter från välkända, prestigefyllda märken. Vi vill att du ska vara 100% nöjd med alla dina köp hos oss, därför erbjuder vi full nöjdhetsgaranti med 30 dagars returrätt. Om du har frågor, eller behöver råd, är det bara att ringa vår kundservice när som helst mellan 9 och 18 (16 på fredagar), eller skicka ett mejl. Vi lovar att ge dig svar tillbaka inom 24 timmar. Beställ dina nya veckolinser från vår nätbutik idag!