Soflens är en serie extra tunna och behagliga kontaktlinser.

Soflens-märket är erkänt för att ge synskärpa, komfort och hög motståndskraftighet mot beläggningar. Soflens är ett ypperligt kontaktlinsmärke för förstagångsanvändare. Linserna är lätt blåfärgade, vilket förenklar insättning och annan hantering, och har en märkning längs kanten, som gör att du lätt kan se om linsen ligger åt rätt håll eller om den har hamnat med insidan ut.

Softlens kontaktlinser
Filter
Märke
 1. 17
Varumärke
 1. 17
Lens Type
 1. 1
 2. 14
 3. 2
Bärtid
 1. 3
 2. 14
Pris
Från to
Andra
 1. 17
Fallande ordning
 1. SofLens Toric for Astigmatism 6 stk
  Önskelista
 2. SofLens Natural Colors Indigo 2 stk
  Önskelista
 3. SofLens Natural Colors Dark Hazel 2 stk
  Önskelista
 4. SofLens Natural Colors Aquamarine 2 stk
  Önskelista
 5. SofLens Natural Colors Emerald 2 stk
  Önskelista
 6. SofLens Natural Colors Pacific 2 stk
  Önskelista
 7. SofLens Natural Colors Platinum 2 stk
  Önskelista
 8. SofLens Natural Colors Jade 2 stk
  Önskelista
 9. SofLens Natural Colors India 2 stk
  Önskelista
 10. SofLens Natural Colors Topaz 2 stk
  Önskelista
 11. SofLens Natural Colors Amazon 2 stk
  Önskelista
 12. SofLens Multi-Focal 6 stk
  Önskelista
 13. SofLens Daily Disposable 90 stk
  Önskelista
 14. SofLens Daily Disposable 30 stk
  Önskelista
 15. Soflens 59 6stk
  Önskelista
 16. Soflens 38 6 stk
  Önskelista

17 Glasses found

Fallande ordning

Många linser i Soflens-familjen använder den patenterade tekniken High Definition™ Optics, som säkrar bra kontraster och klara färger. Tekniken bidrar till en skarp och klar syn i såväl bländande solsken som i dunkla omgivningar och minimerar besvärande speglingar och ljusringsfenomen i svag belysning.

Soflens-linser för alla typer av synkorrektion.

Soflens-familjen inkluderar linsvarianter för korrektion av alla typer av synfel. Är du närsynt eller långsynt kan du välja mellan månadslinser och endagslinser. Endagslinserna innehåller hela 70% vatten för optimal komfort och eftersom de ersätts med nya linser varje dag är de alltid rena och fräscha. Behöver du toriska linser för korrigering av brytningsfel (astigmatism) kan du också välja antingen endagslinser eller månadslinser. Den patenterade Lo-Torque-tekniken ger en exceptionell stabilitet, så att linserna alltid ligger i rätt position för en precis korrektion av astigmatismen. Soflens-familjen omfattar även multifokala månadslinser för användare av ålderssynthet (presbyopi). Tekniken Natra-Sight™ Optics ger glidande övergångar mellan de olika progressiva linsstyrkorna och säkrar perfekt syn på både nära och långt håll liksom på alla avstånd däremellan.

Beställ dina Soflens-linser från Extra Optical.

Är Soflens ditt kontaktlinsmärke? Beställ dem från Extra Optical! Vi är Sveriges ledande optiker på nätet och ger dig landets lägsta priser på kontaktlinser – med prisgaranti. Om du skulle hitta likadana Soflens-kontaktlinser till ett lägre pris hos en annan svensk optiker, får du mellankostnaden tillbaka. Vi säljer endast äkta kontaktlinser från Bausch + Lomb och andra erkända producenter. Extra Optical är godkända av Trygg E-handel. Vi vill att alla våra kunder ska vara 100% nöjda med alla sina linsköp och ger dig därför en nöjdhetsgaranti med 30 dagars full returrätt – oavsett skäl. Hos Extra Optical är det enkelt, tryggt och billigt att köpa kontaktlinser. Beställ nu!