En serie förstklassiga kontaktlinser!

PureVision är en serie förstklassiga kontaktlinser från producenten Bausch + Lomb. PureVision hör till de tunnaste linserna på marknaden och har en extra tunn, rund kant som ger en smidig och mjuk övergång mellan linsen och hornhinnan och som reducerar friktionen vid ögonlocket när du blinkar.

Purevision kontaktlinser
Fallande ordning
  1. Bild av kontaktlinsen PureVision 2HD från Bausch & Lomb. Sfäriska månadslinser med 6 st per paket.
    Önskelista
  2. Bild av kontaktlinsen PureVision Multi-Focal från Bausch & Lomb. Progressiva månadslinser med 6 st per paket.
    Önskelista
  3. Bild av kontaktlinsen PureVision 2 for Presbyopia från Bausch & Lomb. Progressiva månadslinser med 6 st per paket.
    Önskelista

3 Glasses found

Fallande ordning

Linserna i PureVision-familjen är tillverkade i ett unikt material som har fått namnet AerGel. AerGel ”andas” exceptionellt bra och släpper igenom så mycket syre till ögonen att linserna (efter överenskommelse med optikern) även kan användas som dygnet runt-linser i upp till 30 dagar. AerGel-materialet motverkar dessutom att proteiner och fetter som finns naturligt i tårvätskan blir liggande som beläggningar på dina linser. Med PureVision-linser får du en perfekt visuell klarhet under hela användartiden och en komfort som matchar den mest aktiva livsstil.

Perfekt syn oavsett ljusförhållanden.

PureVision-kontaktlinserna omfattar sfäriska linser för korrektion av närsynthet och långsynthet, toriska linser för korrigering av brytningsfel (astigmatism) och progressiva linser för ålderssynthet (presbyopi). Alla kan användas antingen som månadslinser eller som dygnet runt-linser. Alla linserna i PureVision-familjen använder Bausch + Lombs patenterade teknik High Definition™ Optics, som minskar speglingar och ljusringsfenomen och som ger perfekt syn också under dåliga ljusförhållanden. Linserna lämpar sig vidare bra för dig som tillbringar större delen av dagen med att se på digitala skärmar. De toriska linserna i PureVision-serien har en unik design, Auto Align, som håller linserna i en stabil position på ögonen även under intensiv fysisk aktivitet, så att du alltid ser skarpt och klart. PureVision-linserna är svagt blåfärgade, vilket gör det lättare att se dem vid uttag, rengöring och insättning.

Beställ dina PureVision-linser från Extra Optical

Hos Extra Optical får du Sveriges lägsta priser på PureVision-kontaktlinser – det garanterar vi. Om du hittar likadana PureVision-linser till ett lägre pris hos en annan svensk optiker, betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Extra Optical är godkända av Trygg E-handel och säljer endast äkta kontaktlinser från välrenommerade producenter som Bausch + Lomb. Vi vill att du ska vara 100% nöjd med alla dina linsköp hos oss och ger dig därför en nöjdhetsgaranti med 30 dagars full returrätt, oavsett skäl. Hos Extra Optical är det enkelt, tryggt och billigt att köpa kontaktlinser. Beställ nu!