Billigt och praktiskt.

Använder du linser varje dag? Då lönar det sig att välja månadslinser. Av alla de olika mjuka kontaktlinserna på marknaden är månadslinser det mest ekonomiska alternativet och ger dig helt klart mest linser för pengarna.

Månadslinser tas ut varje kväll, görs rena och läggs i linsvätska över natten. Beroende på vilken typ av linser och hur dina ögon reagerar på kontaktlinserna ska de bytas ut efter två till fyra veckor. Månadslinser är även den typ av linser som finns i flest styrkor och varianter. Om du är starkt närsynt, starkt långsynt eller har kraftig astigmatism (brytningsfel), finns det helt säkert en månadslins som passar för dig. Många typer av månadslinser kan även fås som färglinser, som är ett roligt sätt att leka med ditt utseende. Förändring förnöjer!

Vem passar månadslinser för?

Månadslinser är det perfekta alternativet för dig som behöver stor flexibilitet. Till skillnad från dagslinser kan månadslinser tas ut och sättas in så många gånger om dagen som du vill. Om komfort är viktigt för dig, kan månadslinser också vara ett bra val. Många upplever nog å ena sidan att dagslinser känns väl så bekväma som månadslinser när de sätts in på morgonen. Å andra sidan torkar de ut fortare. Om du har lätt att få torra ögon eller vid dagens slut känner att ögonen blir slitna på grund av linserna, kan månadslinser vara det bästa alternativet. Några former av månadslinser kan dessutom användas dygnet runt – även när du sover – i allt från en till fyra veckor. Om du exempelvis ska på fältövning i militären eller på en lång utlandsresa, kan det här vara den ideala lösningen.

Du hittar Sveriges billigaste månadslinser hos Extra Optical.

Vill du helst spendera så lite pengar som möjligt på kontaktlinser? Då bör du välja månadslinser och köpa dem hos Extra Optical! Vi har Sveriges billigaste månadslinser – med prisgaranti. Om du hittar identiska linser till ett lägre pris hos en annan svensk optiker, betalar vi tillbaka prisskillnaden. Vi säljer endast äkta kontaktlinser från välrenommerade producenter. Alla beställningarna skickas som paketpost och varken tull eller andra avgifter tillkommer. Vi vill att du ska vara 100% nöjd med alla dina köp hos oss. Därför ger vi dig en nöjdhetsgaranti med 30 dagars full returrätt. Extra Optical är certifierade av Trygg E-handel – hos oss handlar du enkelt och tryggt! Beställ dina nya månadslinser från vår nätbutik idag!