kontaktlinser för alla behov!

Johnson & Johnson Vision är världens ledande producent av linser och erbjuder ett brett spektrum av kontaktlinser för olika typer av synkorrigering till användare i över 70 länder. Det är Johnson & Johnson som står bakom ACUVUE, de mest sålda kontaktlinserna i världen.

ACUVUE-linser för korrektion av närsynthet och långsynthet finns tillgängliga i alla styrkor och kan även fås som färgade kontaktlinser som förstärker och fräschar till din naturliga ögonfärg. Johnson & Johnson Vision säljer också toriska kontaktlinser för korrektion av brytningsfel (astigmatism) liksom multifokala linser för korrigering av ålderssynthet (presbyopi). Många av kontaktlinserna från Johnson & Johnson Vision använder den patenterade tekniken LACREON®, en unik process som kapslar in ett fuktgivande ämne i själva linsmaterialet. Samtidigt som vanliga fuktmedel för kontaktlinser försvinner mer och mer för varje gång du blinkar, så att du riskerar att få torra ögon mot slutet av dagen, bevarar linserna som är tillverkade i LACREON® sin fuktighet och bekvämlighet hela dagen.

Banbrytande innovation

Johnson & Johnson Vision är ett dotterbolag till Johnson & Johnson, en av världens största läkemedelsproducenter. Företaget har varit en av världens ledande producenter av kontaktlinser ända sedan tidigt 1980-tal och har stått för flera banbrytande innovationer, som dagens kontaktlinsbärare fortfarande har stor nytta och glädje av. Bland många andra innovationer, var det till exempel Johnson & Johnson som lanserade de första endagslinserna. Idag tar vi för givet att kontaktlinser kan kastas och ersättas efter en vecka eller en månad, men produktionstekniken som först gjorde det här möjligt var inget mindre än en liten revolution. Johnson & Johnson var kreatörerna bakom de första endagslinserna, 1-DAY ACUVUE, som kom ut på marknaden 1995. Endagslinser säkrar alltid perfekt syn, gör rengöring och linsvätska överflödiga och har gett miljontals kontaktlinsbärare världen över en enklare vardag.

Beställ dina Johnson & Johnson-kontaktlinser hos Extra Optical.

Tack vare vår affärsfilosofi som bygger på devisen enkelhet, trygghet och lägsta möjliga pris, har Extra Optical seglat upp som Sveriges ledande optiker på nätet. Vi säljer endast äkta kontaktlinser från erkända producenter. Din beställning skickas från vårt lager, och inga andra avgifter tillkommer när paketet fraktas hem till dig. Vi har väldigt nöjda kunder och det vill vi gärna fortsätta ha. Därför ger vi dig 100% nöjdhetshetsgaranti med 30 dagars full returrätt, oavsett skäl till returen. Extra Optical är godkända av Trygg E-handel. Sist men inte minst, ger vi dig vår prisgaranti: om du skulle hitta likadana kontaktlinser till ett lägre pris någon annanstans, betalar vi tillbaka prisskillnaden. Hos Extra Optical handlar du kontaktlinser enkelt, tryggt och billigt. Beställ nu!

Fallande ordning
Filter
Märke
 1. 13
 2. 28
 3. 21
 4. 25
Varumärke
 1. 13
Lens Type
 1. 2
 2. 8
 3. 3
Bärtid
 1. 10
 2. 3
Pris
Från SEK till SEK
 1. ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR Plus 6 stk
  ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR Plus 6 stk
  261:-
  Önskelista
 2. ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 stk
  ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 stk
  324:-
  Önskelista
 3. ACUVUE OASYS 1-Day WITH HYDRALUXE 90 stk
  ACUVUE OASYS 1-Day WITH HYDRALUXE 90 stk
  837:-
  Önskelista
 4. ACUVUE OASYS 1-Day WITH HYDRALUXE 30 stk
  ACUVUE OASYS 1-Day WITH HYDRALUXE 30 stk
  333:-
  Önskelista
 5. ACUVUE 2 6stk
  ACUVUE 2 6stk
  225:-
  Önskelista
 6. 1-DAY ACUVUE TruEye 90 stk
  1-DAY ACUVUE TruEye 90 stk
  819:-
  Önskelista
 7. 1-DAY ACUVUE TruEye 30 stk
  1-DAY ACUVUE TruEye 30 stk
  324:-
  Önskelista
 8. 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 90 stk
  1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 90 stk
  846:-
  Önskelista
 9. 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 30 stk
  1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 30 stk
  333:-
  Önskelista
 10. 1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM 90 stk
  1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM 90 stk
  855:-
  Önskelista
 11. 1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM 30 stk
  1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM 30 stk
  306:-
  Önskelista
 12. 1-DAY ACUVUE MOIST 90 stk
  1-DAY ACUVUE MOIST 90 stk
  675:-
  Önskelista
 13. 1-DAY ACUVUE MOIST 30 stk
  1-DAY ACUVUE MOIST 30 stk
  270:-
  Önskelista

13 Glasses found

Fallande ordning