Frequency-kontaktlinser för brytningsfel.

Frequency är en serie kontaktlinser som används för korrektion av olika grader av astigmatism (brytningsfel). Alla linserna i Frequency-familjen är månadslinser.

Frequency-kontaktlinserna är tillverkade i ett material som binder fuktighet och håller dem mycket fräscha hela dagen. Materialet släpper också igenom mycket syre till ögonen. Linserna har extra tunna kanter för maximal komfort vid både insättning och användande. Förutom att få exceptionell komfort och ett par mycket lättskötta linser kommer du tack vare linserna från Frequency kunna njuta av en skarpare och mer precis syn. Det är CooperVision, en av världens ledande producenter av kontaktlinser, som tillverkar Frequency-serien.

Linstyper i Frequency-serien

För mildare grader av astigmatism och brytningsfel har Frequency-serien en asfärisk lins. Den ovanliga designen gör att ljusstrålarna samlas i en punkt på baksidan av ögat i stället för över ett större område, något som i sin tur ger skarpare bilder och bättre djupseende. Linserna är särskilt utvecklade för att ge perfekt syn även under krävande förhållanden, såsom vid bilkörning i skymningen eller under långvarigt sittande framför datorskärmen. Vid mer uttalad astigmatism används toriska linser. Till skillnad från vanliga kontaktlinser, som roterar på ögat, måste toriska linser alltid ligga i samma position för att astigmatismen ska bli riktigt korrigerad. I Frequency-linserna används den patenterade designen UltraSync Technology, som ger en perfekt stabilitet. Frequency-familjen omfattar också en variant av toriska linser med ett utvidgat styrkeområde. Just dessa linser används av de som har kraftig astigmatism. Kontaktlinserna kan fås i ett extra stort antal cylinderstyrkor, och är ideala för dig som kanske har haft svårt att hitta linser med rätt styrka.

Köp dina Frequency-kontaktlinser hos Extra Optical

Är Frequency det kontaktlinsmärke du föredrar? Beställ i så fall linserna hos Extra Optical! Vi är Sveriges ledande optiker på nätet och har landets billigaste kontaktlinser. Vi har även en prisgaranti: om du skulle hitta likadana Frequency-linser till ett lägre pris hos en annan svensk optiker, betalar vi tillbaka prisskillnaden. Vi säljer endast äkta kontaktlinser från välrenommerade producenter som CooperVision. Vi vill att alla våra kunder ska vara 100% nöjda med sitt köp av linser hos oss. Därför ger vi dig en nöjdhetsgaranti med 30 dagars full returrätt, oavsett skäl till returen. Hos Extra Optical är det enkelt, tryggt och billigt att köpa kontaktlinser på nätet. Beställ nu!

Filter
Kategori
  1. show 14 more show less
Märke
Varumärke
  1. 15
  2. 16
  3. 5
  4. 5
  5. 3
  6. 15
  7. 9
  8. 5
  9. 17
Lens Type
Bärtid
Färg
Amazon
Aquamarine
Brilliant Blue
Dark Hazel
Emerald
Gemstone Green
Hazel
Honey
India
Indigo
Jade
Pacific
Platinum
Sterling Grey
Topaz
Grön
Grå
Brun
Other
Vi kan inte hitta produkter som matchar ditt val.