Färgade linser: Lek med din look!

Har du alltid önskat dig en annan ögonfärg än den naturen har gett dig? Är du så fullkomligt nöjd med färgen på ögonen att du gärna vill understryka och intensifiera den? Eller är du kanske den där typen som gillar att vara lite oförutsägbar och vill roa dig med att byta ögonfärg efter humör och tillfälle?

Färglinser är ett enkelt och roligt sätt att ändra utseendet på. Du kan välja en diskret förstärkning av din naturliga ögonfärg eller satsa på en mer dramatisk förvandling med en helt annan färg. Det slutliga färgresultatet är alltid individuellt, så prova dig fram och hitta en färg du är nöjd med före du beställer hem en större mängd färglinser. Du kan få färglinser både med och utan styrka. För att beställa linser utan styrka behöver du inte ett kontaktlinsrecept, men det är viktigt att du låter en optiker undersöka dina ögon före du börjar använda linser.

Färglinser för varje stil och smak.

Färglinser kan delas in i två huvudgrupper: förstärkande linser och heltäckande linser. Som namnet indikerar, används förstärkande linser till att framhäva din naturliga ögonfärg eller för att justera nyansen. Om du till exempel har gråblå ögon kan du använda helgråa linser för att få en mörkare, djupare blick eller blåa linser för en mer intensiv effekt. Förstärkarlinser är ganska transparenta, och med de här linserna påverkar din egen ögonfärg resultatet allra mest. Heltäckande kontaktlinser har en solid färg och är bara transparenta i mittenzonen, och då för att du ska kunna se med dem på. Med heltäckande linser kan du få exakt den nyans du vill, helt oberoende av vilken ursprunglig färg du har på ögonen. Om du har naturligt mörka ögon och vill ha en ljusare färgton måste du använda heltäckande linser. Färglinser kan fås som både månadslinser och dagslinser. Månadslinserna är å ena sidan billigare då dessa linser används varje dag. Dagslinser är å andra sidan enklare och mer hygieniska, och är dessutom det bästa valet om du bara vill ändra ögonfärg någon gång då och då.

Du hittar Sveriges billigaste färglinser hos Extra Optical.

Extra Optical är Sveriges ledande optiker på nätet. Vårt mål är att alltid erbjuda landets billigaste linser. Därför ger vi dig vår prisgaranti: om du skulle hitta likadana färglinser till ett lägre pris hos en annan optiker i Sverige, får du tillbaka mellankostnaden. Vår affärsfilosofi bygger på enkelhet, trygghet och lägsta möjliga pris. Vi säljer endast äkta färglinser från kända producenter. Dina linser skickas från vårt lager och det tillkommer varken tull- eller extraavgifter under frakten. Vi vill att du ska vara supernöjd med alla dina köp hos oss och ger dig 100% nöjdhetsgaranti med 30 dagars full returrätt. Extra Optical är certifierade av Trygg E-handel. Redo för en ny look? Beställ ett paket färglinser idag!

Fallande ordning
Filter
Märke
 1. 9
Varumärke
Lens Type
 1. 9
Bärtid
 1. 9
Pris
Från SEK till SEK
 1. Air Optix Colors Sterling Grey 2 stk
  Air Optix Colors Sterling Grey 2 stk
  229:-
  Önskelista
 2. Air Optix Colors Honey 2 stk
  Air Optix Colors Honey 2 stk
  229:-
  Önskelista
 3. Air Optix Colors Hazel 2 stk
  Air Optix Colors Hazel 2 stk
  229:-
  Önskelista
 4. Air Optix Colors Green 2 stk
  Air Optix Colors Green 2 stk
  229:-
  Önskelista
 5. Air Optix Colors Grey 2 stk
  Air Optix Colors Grey 2 stk
  229:-
  Önskelista
 6. Air Optix Colors Gemstone Green 2 stk
  Air Optix Colors Gemstone Green 2 stk
  229:-
  Önskelista
 7. Air Optix Colors Brown 2 stk
  Air Optix Colors Brown 2 stk
  229:-
  Önskelista
 8. Air Optic Colors Brilliant Blue 2 stk
  Air Optic Colors Brilliant Blue 2 stk
  229:-
  Önskelista
 9. Air Optix Colors Blue 2 stk
  Air Optix Colors Blue 2 stk
  229:-
  Önskelista

9 Glasses found

Fallande ordning