Enklare blir det inte.

Tänk att kunna vakna, öppna ögonen och se världen med skarpa konturer på en gång. Med dygnslinser är detta lilla dagliga mirakel inom räckhåll.

Dygnslinser, även kallade dygnet runt-linser, är utvecklade för att kunna användas under en sammanhängande period – dag som natt – i allt från sex-sju dagar till en månad. Det här är möjligt på grund av att de är tillverkade i ett material som släpper igenom upp till sex gånger så mycket syre till ögonen som vanliga mjuka kontaktlinser gör, och ser till att dina ögon får tillräckligt mycket syre när du sover. Genialt, inte sant? Inte alla ögon tål dygnslinser. Men om din optiker har gett dig klartecken, är det bara att göra en liten segerdans och njuta av din unika linsupplevelse.

Vem passar dygnslinser för?

Dygnslinser är det optimala valet för dig som har svårt att följa en vanlig linsrutin. Om du till exempel jobbar skift eller reser mycket och långt bort, är dygnslinser den perfekta lösningen. Eller är du kanske en slarver (ingen är perfekt) som har en tendens att ”glömma” att ta ut vanliga dags- eller månadslinser inför natten? Byt i så fall till riktiga dygnslinser i stället så att du kan luta dig tillbaka och ha ett gott samvete vad gäller kontaktlinserna varje gång du går och lägger dig. Var uppmärksam på att du måste vara försiktig med smink och sminkborttagningsmedel när du använder dygnslinser. Fettstänk från matlagning, solkrämer och svett kan också bjuda på utmaningar. Om smuts och partiklar lagras vid ögonen kan kontaktlinserna nämligen bli grumliga. Dessutom ökar infektionsrisken. Plocka gärna ut linserna för rengöring ibland så att de förblir fräscha och säkra att bära under längsta möjliga tid.

Du beställer Sveriges billigaste dygnslinser hos Extra Optical.

Dygnlinser är inte det billigaste kontaktlinse alternativet, men för många är det väl värt priset för att få slippa det dagliga jobbet med andra kontaktlinser. Om du köper dina linser hos oss, behöver du aldrig betala mer än vad du måste. Extra Optical är Sveriges ledande optiker på nätet, och vårt mål är att alltid ha landets billigaste linser. Därför ger vi dig en prisgaranti: om du skulle hitta likadana dygnslinser till ett lägre pris hos en annan svensk optiker, betalar vi tillbaka mellankostnaden. Hos oss handlar du enkelt och tryggt. Vi säljer endast äkta kontaktlinser från välrenommerade producenter. Vi vill att du ska vara 100% nöjd med alla dina köp hos oss, så vi ger dig en nöjdhetsgaranti med 30 dagars full returrätt. Extra Optical är certifierade av Trygg E-handel. Beställ dina nya dygnslinser från vår nätbutik idag!

Fallande ordning
Filter
Märke
 1. 10
 2. 6
 3. 6
Varumärke
 1. 12
Lens Type
 1. 4
 2. 6
 3. 2
Bärtid
 1. 16
Pris
Från SEK till SEK
 1. Dailies Total1 30 stk
  Dailies Total1 30 stk
  333:-
  Önskelista
 2. Dailies Total1 Multifocal 90 stk
  Dailies Total1 Multifocal 90 stk
  1143:-
  Önskelista
 3. Dailies Total1 Multifocal 30 stk
  Dailies Total1 Multifocal 30 stk
  441:-
  Önskelista
 4. Dailies Total1 90 stk
  Dailies Total1 90 stk
  837:-
  Önskelista
 5. Dailies Aquacomfort Plus Multifocal 90 stk
  Dailies Aquacomfort Plus Multifocal 90 stk
  864:-
  Önskelista
 6. Dailies Aquacomfort Plus Multifocal 30 stk
  Dailies Aquacomfort Plus Multifocal 30 stk
  342:-
  Önskelista
 7. Dailies Total1 180 stk
  Dailies Total1 180 stk
  1503:-
  Önskelista
 8. Dailies Aquacomfort Plus 30 stk
  Dailies Aquacomfort Plus 30 stk
  225:-
  Önskelista
 9. Dailies Aquacomfort Plus 90 stk
  Dailies Aquacomfort Plus 90 stk
  522:-
  Önskelista
 10. Dailies Aquacomfort Plus 180 stk
  Dailies Aquacomfort Plus 180 stk
  859:-
  Önskelista
 11. Dailies Aquacomfort Plus Toric 30 stk
  Dailies Aquacomfort Plus Toric 30 stk
  270:-
  Önskelista
 12. Dailies Aquacomfort Plus Toric 90 stk
  Dailies Aquacomfort Plus Toric 90 stk
  666:-
  Önskelista

12 Glasses found

Fallande ordning