Praktiskt, hygieniskt och bekvämt

Dagslinser (även kallade endagslinser) är en genial uppfinning. Efter en lång och aktiv dag plockar du ganska enkelt ut linserna, slänger dem och släpper alla måsten för resten av kvällen. Ingen linsvätska, ingen rengöring, inget mer att tänka på. Inte att undra på att så många svenska kontaktlinsbärare väljer dagslinser!

Förutom de praktiska fördelarna är dagslinser bra för dina ögon. I och med att du tar på dig ett nytt, sterilt par varje dag minskar risken både för infektioner och allergiska reaktioner. Det här gör att många upplever en större bekvämlighet när de använder dagslinser än vad de gör med andra kontaktlinser. Dagslinser är också ideala för ett mer sporadiskt användande eller som ett supplement till andra typer av linser. Om du till exempel egentligen använder glasögon, men föredrar att ha på dig kontaktlinser vid träning eller friluftsliv, är dagslinser det perfekta valet. Om du vanligtvis har tvåveckorslinser eller månadslinser, kommer du kanske föredra att sätta in dagslinser under resan eller pollensäsongen.

Vem kan ha dagslinser?

Vare sig man ska använda dagslinserna dagligen eller bara någon gång ibland, passar dagslinser för de allra flesta. Dagslinser är särskilt tillägnade kontaktlinsbärare som har extra känsliga ögon, som har lätt att få beläggningar på linserna eller som kämpar med allergi. De är även ideala för barn, tonåringar och personer som vill ta så lite ansvar för sina linser som möjligt. Du kan få dagslinser oavsett vilka synfel du har: närsynthet, långsynthet eller astigmatism (brytningsfel). Många producenter tillverkar också progressiva dagslinser för korrigering av presbyopi (ålderssynthet). Biotrue och Dailies är renodlade endagslinser, men de allra flesta stora märkena – till exempel Acuvue, Proclear och Soflens – har också endagslinser. Utbudet av daglinser är garanterat stort nog för att du ska hitta en favorit.

Köp daglinser på nätet hos Extra Optical

Om du använder daglinser varje dag är de, helt naturligt, något dyrare än tvåveckorslinser och månadslinser. För många uppväger linsernas alla praktiska fördelar den extra kostnaden. Om du shoppar smart behöver det dessutom inte bli så dyrt! Hos Extra Optical hittar du Sveriges lägsta priser på dagslinser – det garanterar vi. Om du hittar likadana linser för ett lägre pris hos en annan svensk optiker, betalar vi tillbaka prisskillnaden. Vi säljer endast äkta kontaktlinser från välrenommerade producenter. Alla beställningar skickas med paketpost, utan tull eller andra avgifter. Vi vill att du ska vara 100% nöjd med alla dina köp hos oss och ger dig därför nöjdhetsgaranti med 30 dagars full returrätt. Extra Optical är certifierade av Trygg E-handel – hos oss handlar du enkelt och tryggt. Beställ dina favoriter bland dagslinserna från vår nätbutik idag!

Fallande ordning
Filter
Märke
 1. 10
 2. 12
 3. 6
 4. 6
Varumärke
 1. 10
 2. 3
 3. 3
 4. 12
 5. 3
 6. 3
Lens Type
 1. 8
 2. 20
 3. 6
Bärtid
 1. 50
 2. 3
Pris
Från SEK till SEK
 1. Dailies Total1 30 stk
  Dailies Total1 30 stk
  258:-
 2. Dailies Total1 90 stk
  Dailies Total1 90 stk
  669:-
 3. Dailies Total1 180 stk
  Dailies Total1 180 stk
  1329:-
 4. Proclear 1 day 90 stk
  Proclear 1 day 90 stk
  559:-
 5. Proclear 1 day 30 stk
  Proclear 1 day 30 stk
  199:-
 6. Biotrue ONEday 90 stk
  Biotrue ONEday 90 stk
  599:-
 7. Biotrue ONEday 30 stk
  Biotrue ONEday 30 stk
  229:-

Glasses found 1-24 of 34

Page
Fallande ordning