För alla synfel, åldrar och aktiviteter

CooperVision är en av världens ledande producenter av mjuka kontaktlinser. Produktutbudet består av endagslinser, tvåveckorslinser och månadslinser, som alla är skapade i och med avancerade material och optik.

Cooper Vision kontaktlinser
Filter
Märke
 1. 19
Varumärke
 1. 5
 2. 5
 3. 9
Lens Type
 1. 4
 2. 1
 3. 9
 4. 5
Bärtid
 1. 6
 2. 13
Pris
Från to
Andra
 1. 19
Fallande ordning
 1. Bilde av kontaktlinsen Proclear fra Cooper Vision. Sfæriske månedslinser med 6 stk per pakke.
  Önskelista
 2. Bilde av kontaktlinsen Proclear Toric XR fra Cooper Vision. Toriske månedslinser med 3 stk per pakke.
  Önskelista
 3. Proclear Toric 6 stk
  Önskelista
 4. Biofinity Multifocal 6 stk
  Önskelista
 5. Proclear 1 day 90 stk
  Önskelista
 6. Biofinity 6 stk
  Önskelista
 7. Biofinity Toric 6 stk
  Önskelista
 8. Bilde av kontaktlinsen Biofinity XR fra Cooper Vision. Sfæriske månedslinser med 3 stk per pakke.
  Önskelista
 9. Proclear Multifocal 6 stk
  Önskelista
 10. Proclear Multifocal XR 3 stk
  Önskelista
 11. Bilde av kontaktlinsen Biomedics 1 day Extra fra Cooper Vision. Sfæriske endagslinser med 30 stk per pakke.
  Önskelista
 12. Biomedics 1 Day Extra Toric 30 stk
  Önskelista
 13. Bilde av kontaktlinsen Proclear 1 day Multifocal fra Cooper Vision. Multifokale endagslinser med 30 stk per pakke.
  Önskelista
 14. Bilde av kontaktlinsen Biofinity XR fra Cooper Vision. Sfæriske månedslinser med 3 stk per pakke.
  Önskelista
 15. Proclear Multifocal Toric 3 stk
  Önskelista
 16. Biomedics 1 day Extra 90 stk
  Önskelista
 17. Biomedics 55 Evolution 6 stk
  Önskelista
 18. Biomedics Toric 6 stk
  Önskelista
 19. Proclear 1 day 30 stk
  Önskelista

19 Glasses found

Fallande ordning

Företaget har en stark tradition när det gäller linser för de mest komplicerade synfelen, till exempel astigmatism och presbyopi. CooperVision har trots allt det mest kompletta utbudet av sfäriska, toriska och multifokala kontaktlinser på marknaden. Dygnet runt-linserna i Biofinity-familjen ger dig en överlägsen komfort och synskärpa i upp till 30 dagar. Biomedics-familjen erbjuder linser som andas extra mycket. Proclear-familjen inkluderar ett brett utbud av superbekväma kontaktlinser som passar dig med torra ögon. CooperVision tillverkar även andra specialiserade kontaktlinsserier. Förutom att ta fram banbrytande produkter satsar CooperVision på att ge optikerna särskilt stöd.

Avancerad kontaktlinsteknologi.

CooperVision har patenterat en lång rad tekniska innovationer, som alla stadigt har bidragit till att göra kontaktlinser till bättre och mer användarvänliga produkter. Som exempel är Aquaform® en kombination av flera olika tekniska lösningar, som tillsammans ger kontaktlinser med en unik komfort och prestanda. Linserna har mycket bra syretillförsel, extra flexibilitet samt en jämn och glatt kontaktlinsyta som är naturligt fuktgivande. PC Technology är en annan innovation från CooperVision. Denna tekniska finess gör så att vattenmolekylerna blir en del av själva linsen och motverkar torrhet på ett naturligt sätt. Materialtekniken efterliknar partiklar som finns naturligt på ögoncellernas ytor. Tack vare en optimerad linsgeometri är CooperVisions toriska kontaktlinser för de med brytningsfel exceptionellt stabila och exakta när de sitter på ögat. De multifokala linserna har en avancerad design med flera synkorrigerande områden i en sammansättning som garanterar skarp syn från alla avstånd.

Köp CooperVision-kontaktlinser hos Extra Optical.

Hos Extra Optical får du Sveriges lägsta priser på kontaktlinser från CooperVision – det garanterar vi. Om du skulle hitta likadana linser till ett lägre pris hos en annan svensk optiker, betalar vi tillbaka mellankostnaden. Vi säljer endast äkta kontaktlinser från CooperVision och andra välrenommerade producenter. Alla beställningar skickas som paket, utan tull eller andra avgifter. Vi vill att du ska vara 100% nöjd med alla dina köp hos oss och ger dig därför en nöjdhetsgaranti med 30 dagars full returrätt. Extra Optical är certifierade av Trygg E-handel – hos oss handlar du enkelt och tryggt. Beställ dina CooperVision-kontaktlinser från vår nätbutik idag!