Hög kvalitet, lågt pris

"Biomedics är en serie prisvärda kontaktlinser från den amerikanska producenten CooperVision. De är pålitliga, bekväma och gör sitt jobb utan några som helst krusiduller. Biomedics passar lika bra vare sig du använder linserna dagligen eller bara vill kunna ta av dig glasögonen en stund för att till exempel träna eller hänga på stranden.

Biomedics kontaktlinser
Vi kan inte hitta produkter som matchar ditt val.

Alla kontaktlinserna i Biomedics-serien har rundade kanter, som minimerar den mekaniska belastningen på ögon och ögonlock varje gång du blinkar. Det känns helt enkelt bra och behagligt att ha på sig linserna från tidig morgon till sen kväll. Biomedics-linserna är svagt blåfärgade (hanteringsfärg) så att du lättare kan se kontaktlinserna när du ska sätta in och ta ut dem.

Biomedics-linser för de vanligaste synfelen

Biomedics-linserna finns i flera olika varianter för korrektion av de vanligaste synfelen. Om du behöver kontaktlinser för korrigering av närsynthet eller långsynthet kan du få Biomedics-kontaktlinserna som antingen endagslinser eller månadslinser. Månadslinserna finns i en variant med så kallad asfärisk design, som korrigerar eventuella ojämnheter på hornhinnan och som ger skarp och klar syn oavsett ljusförhållanden. I Biomedics-serien finns likaså toriska linser för korrektion av brytningsfel (astigmatism). Även här kan du välja den typ av kontaktlins du föredrar: endagslinser eller månadslinser. Endagslinserna i Biomedics-serien är tillverkade i ett avancerat hydrogelmaterial som innehåller 55% vätska och som ger maximal fuktighet liksom komfort.

Biomedics-linser hos Extra Optical – få bästa möjliga pris!

Prismedveten? Då är Biomedics det rätta kontaktlinsmärket och Extra Optical den rätta nätbutiken för dig. Extra Optical är Sveriges ledande optiker på nätet och hos oss köper du kontaktlinser billigare än någon annanstans i Sverige. Det här garanterar vi: om du hittar likadana Biomedics-linser till ett lägre pris hos en annan optiker i Sverige, betalar vi tillbaka mellankostnaden. Vi vill att alla våra kunder ska vara 100% nöjda med alla sina köp hos oss, därför ger vi dig också en nöjdhetsgaranti och 30 dagars full returrätt – oavsett skäl. Extra Optical är godkända av Trygg E-handel och säljer endast äkta kontaktlinser från CooperVision och andra erkända producenter. Dina Biomedics-kontaktlinser är billigast hos Extra Optical. Beställ nu!