Biofinity dygnslinser för oöverträffad komfort

Biofinity är en serie dygnslinser av bästa kvalitet och som levererar fantastisk komfort och synskärpa. Tack vare ett unikt silikonhydrogelmaterial kan kontaktlinserna i Biofinity-serien bäras kontinuerligt i upp till 30 dagar och 29 nätter.

Biofinity kontaktlinser
Fallande ordning
 1. Biofinity 6 st
  Önskelista
 2. Bilde av kontaktlinsen Biofinity XR fra Cooper Vision. Sfæriske månedslinser med 3 stk per pakke.
  Önskelista
 3. Bild av kontaktlinsen Biofinity XR från Cooper Vision. Sfäriska månadslinser med 3 st per paket.
  Önskelista
 4. Bild av kontaktlinsen Biofinity Toric från Cooper Vision. Toriska månadslinser med 6 st per paket.
  Önskelista
 5. Bild av kontaktlinsen Biofinity Toric från Cooper Vision. Toriska månadslinser med 6 st per paket.
  Önskelista
 6. Bild av kontaktlinsen Biofinity Multifocal från Cooper Vision. Progressiva månadslinser med 6 st per paket.
  Önskelista

6 Glasses found

Fallande ordning

Den unika Aquaform® Comfort Science-tekniken binder fuktighet i linserna och minskar behovet av att använda fuktgivande ögondroppar. Denna naturliga fuktighet bidrar till att dina ögon inte så lätt blir torra när du till exempel blinkar mindre för att du sitter framför digitala skärmar under en längre stund. Biofinity-linserna har även en extra glatt yta som gör att smuts och orenheter får svårare att fastna på kontaktlinsen och som dessutom minskar friktionen mellan ögonlocket och linsen när du blinkar. Kontaktlinserna har rundade kanter för extra komfort både vid insättning och dagligt bruk.

Dygnslinser för alla typer av synfel

Biofinity-familjen omfattar dygnslinser för alla behov. Förutom att ha korrigering för vanliga synfel såsom närsynthet och långsynthet finns Biofinity-linserna i extrema styrkor. Om det är svårt att hitta kontaktlinser med din styrka, kan Biofinity vara lösningen. Serien inkluderar toriska linser med optimerad linsgeometri. Dessa kontaktlinser är gjorda för personer med brytningsfel (astigmatism). Det finns också multifokala linser, för dig med ålderssynthet (presbyopi), som gör det möjligt att se klart på både nära och långt håll och alla avstånd däremellan. Observera att du och din optiker måste komma överens om dygnslinser kan vara något för dig och att det är viktigt att du respekterar den användningstid för linserna som optikern har uppgett. Biofinity-serien tillverkas av den amerikanska linsproducenten CooperVision, som ligger bakom flera andra linsmärken. Biomedics och Proclear är ett par exempel på dessa märken.

Beställ dina Biofinity-dygnslinser från Extra Optical

DDygnslinser är inte den billigaste linstypen, men när du handlar hos Extra Optical kan du vara säker på att du inte betalar mer än du måste. Hos oss får du nämligen en prisgaranti: om du skulle hitta likadana Biofinity-linser till ett lägre pris hos en annan optiker i Sverige, betalar vi tillbaka prisskillnaden. Extra Optical levererar bara äkta kontaktlinser från CooperVision och andra etablerade producenter. Vi vill att du ska vara 100% nöjd med alla dina köp hos oss, och därför erbjuder vi nöjdhetsgaranti och 30 dagars full returrätt – oavsett skäl. Extra Optical är godkända av Trygg E-handel. När du beställer linser hos oss får du ingen tullavgift eller andra oförutsedda kostnader. Hos Extra Optical handlar du enkelt, tryggt och billigt. Beställ nu!