AIR OPTIX är en serie populära kontaktlinser från den schweiziska producenten Alcon.

De är tillverkade av ett material med hög andningsförmåga, som i jämförelse med traditionella kontaktlinser släpper igenom upp till fem gånger mer syre och hjälper till att hålla dina ögon vita, fräscha och oemotståndliga.

Air Optix kontaktlinser
Fallande ordning
 1. Bild av kontaktlinsen Air Optix Hydraglyde från Alcon. Sfäriska månadslinser med 6 st per paket.
  Önskelista
 2. TOTAL30 6pk
  Önskelista
 3. Air Optix Hydraglyde Multifocal 6 pk
  Önskelista
 4. Bild av kontaktlinsen Air Optix Astigmatism från Alcon. Toriska månadslinser med 6 st per paket.
  Önskelista
 5. Air Optix Night & Day Aqua 6 pk
  Önskelista
 6. Bild av kontaktlinsen Air Optix Aqua från Alcon. Sfäriska månadslinser med 6 st per paket.
  Önskelista
 7. Air Optix Colors Blue 2 st
  Önskelista
 8. Air Optix Colors Brilliant Blue 2 st
  Önskelista
 9. Air Optix Colors Brown 2 st
  Önskelista
 10. Air Optix Colors Gemstone Green 2 st
  Önskelista
 11. Air Optix Colors Grey 2 st
  Önskelista
 12. Air Optix Colors Green 2 st
  Önskelista
 13. Air Optix Colors Hazel 2 st
  Önskelista
 14. Air Optix Colors Honey 2 st
  Önskelista
 15. Air Optix Colors Sterling Grey 2 st
  Önskelista

15 Glasses found

Fallande ordning

Många av linserna i AIR OPTIX-familjen är behandlade med en unik ytskiktsteknik kallad SmartShield™. Den motverkar att proteiner och fetter från din tårvätska samlas som beläggningar på linsens yta. Dessutom skyddar den även kontaktlinserna mot rester av krämer, smink och sminkborttagningsprodukter. Tack vare SmartShield-tekniken förblir linserna rena och klara under den tid du bär dem, alltså i upp till en månads tid. AIR OPTIX-linserna har även ett patenterat fuktmedel som håller deras yta glatt, fuktig och bekväm hela dagen.

Kontaktlinser i AIR OPTIX-serien

AIR OPTIX-serien omfattar linser för alla typer av synkorrektion: närsynthet, långsynthet, brytningsfel (astigmatism) och ålderssynthet (presbyopi). Färglinserna i AIR OPTIX-serien finns i ett stort urval av snygga färger. De kan fås med korrektion för närsynthet eller långsynthet – eller utan korrektion (plano). Det sistnämnda alternativet passar dig som vill leka lite med din ögonfärg. De flesta av AIR OPTIX-linserna är månadslinser. Detta innebär att du ska ta ut och rengöra linserna på kvällen, för att sedan lägga dem i linsvätska över natten. De kan användas i upp till 30 dagar före du slänger och ersätter dem med ett nytt sterilt par linser. I AIR OPTIX-serien finns även dygnslinser, som kan användas kontinuerligt i upp till 30 dagar och nätter (det här måste du dock prata med din optiker om). Med dygnslinser kan du vakna upp med skarp syn när som helst och var som helst. Dygnslinserna har en särskilt bra andningsförmåga, så att dina ögon ska få tillräckligt med syre även när du sover.

Köp AIR OPTIX-kontaktlinser från Extra Optical

Hos Extra Optical hittar du Sveriges lägsta priser på AIR OPTIX-kontaktlinser. Det garanterar vi. Om du skulle hitta likadana AIR OPTIX-linser billigare hos en annan svensk optiker, betalar vi tillbaka prisskillnaden. Vi säljer endast äkta kontaktlinser från Alcon och andra välrenommerade producenter. Vi vill att du ska vara 100% nöjd med alla dina köp hos oss. Därför ger vi dig en full nöjdhetsgaranti med 30 dagars returrätt. Extra Optical är certifierade av Trygg E-handel – hos oss handlar du enkelt och säkert! Beställ dina AIR OPTIX-kontaktlinser från vår nätbutik idag!