ACUVUE® er verdens mest solgte kontaktlinsemerke.

Inget annat linsmärke i världen säljer lika många kontaktlinser som ACUVUE®. Namnet på märket är en lek med orden ”accurate view” (skarp syn), och det är just det här du får när du använder linserna från ACUVUE-serien.

Acuvue kontaktlinser
Fallande ordning
 1. Bild av kontaktlinsen ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR Plus från Johnson & Johnson. Sfäriska veckolinser med 6 st per paket.
  Önskelista
 2. Bild av kontaktlinsen ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM från Johnson & Johnson. Toriska veckolinser med 6 st per paket.
  Önskelista
 3. Bild av kontaktlinsen ACUVUE 2 från Johnson & Johnson. Toriska veckolinser med 6 st per paket.
  Önskelista
 4. Bild av kontaktlinsen ACUVUE OASYS 1-Day WITH HYDRALUXE från Johnson & Johnson. Sfäriska endagslinser med 90 st per paket.
  Önskelista
 5. Bild av kontaktlinsen 1-DAY ACUVUE MOIST från Johnson & Johnson. Sfäriska endagslinser med 90 st per paket.
  Önskelista
 6. 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 90 st
  Önskelista
 7. Bild av kontaktlinsen 1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM från Johnson & Johnson. Toriska endagslinser med 90 st per paket.
  Önskelista
 8. Bild av kontaktlinsen ACUVUE OASYS 1-Day WITH HYDRALUXE från Johnson & Johnson. Sfäriska endagslinser med 30 st per paket.
  Önskelista
 9. Bild av kontaktlinsen 1-DAY ACUVUE MOIST från Johnson & Johnson. Sfäriska endagslinser med 30 st per paket.
  Önskelista
 10. Bild av kontaktlinsen 1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM från Johnson & Johnson. Toriska endagslinser med 30 st per paket.
  Önskelista
 11. 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 30 st
  Önskelista

11 Glasses found

Fallande ordning

Med ACUVUE får du även det bästa inom synkomfort. Många av linserna i serien tillverkas med en patenterad funktion som förser ögat med extra fuktighet. Tack vare LACREON®-tekniken kan fukten inkapslas i själva kontaktlinsen, så att den består under dagen och inte försvinner när du blinkar. På så sätt förblir också dina kontaktlinser fräscha och bekväma genom hela dagen. ACUVUE-serien tillverkas av Johnson & Johnson Vision, den absolut världsledande producenten av kontaktlinser.

Linstyper i ACUVUE-serien

ACUVUE-serien består av endagslinser, tvåveckorslinser och månadslinser. De olika ACUVUE-kontaktlinserna täcker tillsammans alla behov av synkorrigering, däribland brytningsfel (astigmatism) och ålderssynthet (presbyopi). Några av ACUVUE-linserna är utvecklade särskilt med tanke på att användas av dig som har känsliga ögon, som lätt blir irriterade eller som plågas av allergi. Somliga kontaktlinser i serien är skapade för dig som sitter mycket framför datorskärmen eller som ofta befinner dig i torra och dammiga miljöer. Andra linser har en inbyggd patenterad teknik som gör det möjligt att använda dem under flera extratimmar varje dag. Samtliga linser från märket ACUVUE har ett UV-blockerande filter av antingen klass 1 eller klass 2. Detta filter bidrar till att skydda dina ögon mot skadliga UV-strålar, men ersätter inte andra UV-skydd såsom solglasögon. Kontaktlinserna i ACUVUE-serien är vidare svagt blåfärgade (hanteringsfärg) som gör det lätt att se dem när de ligger i förpackningen eller linsetuiet. De flesta av dem har likaså en ”123-indikator” som hjälper dig att se till så att linsen har rätt riktning. Håll kontaktlinsen mot ljuset för att se om siffrorna 123 står i rätt läsordning. Om de är spegelvända är linsen placerad med insidan ut och måste vändas rätt före du sätter den på ögat.

Köp ACUVUE-kontaktlinser hos Extra Optical

Använder du ACUVUE:s kontaktlinser? Beställ dina linser hos Extra Optical! Vi är Sveriges ledande optiker på nätet och hos oss får du landets lägsta priser på kontaktlinser. Vi säljer endast äkta linser från Johnson & Johnson Vision och andra erkända leverantörer. Extra Optical är godkända av Trygg E-handel. Vi önskar att alla våra kunder ska vara 100% nöjda med alla sina köp. Därför erbjuder vi nöjdhetsgaranti och 30 dagars full returrätt – oavsett skäl. Hos oss får du också prisgaranti: om du hittar likadana ACUVUE-kontaktlinser till ett lägre pris hos en annan svensk optiker, betalar vi tillbaka prisskillnaden. Det är enkelt, säkert och billigt att köpa kontaktlinser hos Extra Optical. Beställ nu!