moa från byåsen som har på seg linser

Alla kända varumärken till oslagbara priser!

Du kan spara mycket pengar på att köpa kontaktlinser på nätet. Oavsett vilken slags synkorrigering och styrka du behöver, är chansen att det lönar sig att köpa dina linser på nätet stor – och allra mest pengar sparar du när du handlar hos Extra Optical.

Vi säljer endast äkta kontaktlinser från erkända producenter som Alcon, Bausch + Lomb, CooperVision och Johnson & Johnson. Vårt utbud inkluderar kontaktlinser från de allra största märkena: Acuvue, Air Optix, Biofinity, Biomedics, Biotrue, Dailies, Frequency, Proclear, PureVision och Soflens. Har du några frågor eller behöver du få råd? Ring vår kundservice när som helst mellan klockan 9 och 18 (klockan 16 på fredagar) på vardagarna, eller skicka ett mejl till oss. Vi lovar att återkoppla inom 24 timmar.

För att köpa kontaktlinser på nätet måste du ha ett kontaktlinsrecept (en kopia på pappret från din synundersökning). Optikern är skyldig att ge dig denna kopia, oavsett var någonstans du sedan väljer att köpa dina linser. Det rekommenderas att du inte använder ditt glasögonrecept vid beställning av kontaktlinser, då både styrka och andra data kan skilja sig något från dina kontaktlinsvärden. När du är redo att göra din beställning väljer du först märke och linstyp i nätbutiken. Därefter skriver du in värdena från kontaktlinsreceptet för höger respektive vänster öga. Tycker du att det här känns komplicerat, är det bara att slå vår trevliga kundservice en pling, så hjälper vi dig att få alla bitar på plats. Du kan även rätt och slätt bara skicka oss kontaktlinsreceptet via mejl, så fixar vi resten. När du så har gjort din beställning, skickar vi dina kontaktlinser inom loppet av några få dagar.

Extra Optical grundades 2010 och med ambitionen att utmana den etablerade optikerbranschen. Vi är Sveriges ledande optiker på nätet och har som mål att kunna erbjuda landets billigaste kontaktlinser. Därför ger vi dig en prisgaranti: om du skulle hitta identiska kontaktlinser till ett lägre pris hos en annan svensk optiker, betalar vi tillbaka prisskillnaden. Vi har rörande lojala och nöjda kunder, och vi vill gärna att du också ska bli en av dem. Med vår generösa nöjdhetsgaranti beställer du kontaktlinser på nätet helt riskfritt. Om du inte är nöjd med dina linser – oavsett skäl – kan du skicka dem tillbaka till oss inom 30 dagar och antingen få nya linser eller pengarna tillbaka. Beställ kontaktlinser på nätet idag du med! Du kommer inte ångra dig.

Fallande ordning
Filter
Märke
 1. 13
 2. 28
 3. 21
 4. 25
Varumärke
 1. 13
 2. 16
 3. 5
 4. 5
 5. 3
 6. 12
 7. 2
 8. 9
 9. 5
 10. 17
Lens Type
 1. 15
 2. 1
 3. 55
 4. 16
Bärtid
 1. 34
 2. 50
 3. 3
Pris
Från SEK till SEK
 1. Bilde av kontaktlinsen Biofinity XR fra Cooper Vision. Sfæriske månedslinser med 3 stk per pakke.
  Biofinity XR 6 stk
  399:-
 2. Dailies Total1 30 stk
  Dailies Total1 30 stk
  258:-
 3. Dailies Total1 90 stk
  Dailies Total1 90 stk
  669:-
 4. Dailies Total1 180 stk
  Dailies Total1 180 stk
  1329:-
 5. Air Optix EX 3 stk
  Air Optix EX 3 stk
  229:-
 6. Air Optix Aqua 6 stk
  Air Optix Aqua 6 stk
  267:-

Glasses found 1-24 of 87

Page
Fallande ordning