briller fra tommy hilfiger som ligger på en våt veranda

Glasögonkollektionerna från Tommy Hilfiger är alltid sofistikerade, men med en tydlig påverkan från streetwear och urban ungdomskultur. Designen är harmonisk, men detaljerna har gjorts med glimten i ögat. Det här kan du inte minst se i de exempel där ändarna på skalmarna har överraskande kontrastfärger.

Glasögon från Tommy Hilfiger: Anspråkslöst chic till vardags och fest.Tommy Hilfiger-glasögonen hör till det mest exklusiva skiktet i vårt utbud, men looken är avslappnad och anspråkslös och passar de allra flesta. För Tommy Hilfiger finns det ingen motsättning mellan att vara chic och anspråkslös, vilket så klart skapar en snygg effekt. Är du spontan, humoristisk och tar dig själv på lite allvar kommer du garanterat hitta ett par glasögon från Tommy Hilfiger som passar din stil och personlighet.

Klassiskt glasögonmode med modern twist Tommy Hilfiger har varit entreprenör och designer i hela sitt liv. Hans specialitet är att hämta inspiration från klassiskt herrmode och uppdatera detta mode så att det passar in i det som trendar just nu. Till en början vände Tommy Hilfiger sig först och främst till amerikanska universitetsstudenter, och den så kallade preppy looken förblir ett av märkets största kännetecken. Idag är hans kreationer – vare sig det gäller kläder eller glasögon – älskade av både unga och sådana som är unga i sinnet över hela världen. Från nördiga rektangulära glasögon till härligt tuffa runda glasögon med originella detaljer vid tinningarna – glasögonkollektionerna fångar ett brett spektrum av stilar för såväl män som kvinnor. Ladda upp en selfie till vårt virtuella provrum för att se om inte ett par Tommy Hilfiger-glasögon kommer ha en smått magisk effekt på ditt utseende.

Köp Tommy Hilfiger-glasögon med styrka på nätet Här hos Extra Optical hittar du både damglasögon och herrglasögon från Tommy Hilfiger till lägre priser än någon annanstans i Sverige. Detta är vi så säkra på att vi ger dig en prisgaranti: om du hittar likadana Tommy Hilfiger-glasögon till ett lägre pris hos en annan svensk optiker, ger vi dig mellanskillnaden tillbaka. Att köpa glasögon på nätet ska vara lika avslappnat och okomplicerat som Tommy Hilfiger-stilen. Därför har vi också en nöjdhetsgaranti: om du mot förmodan inte skulle bli 100% nöjd med dina Tommy Hilfiger-glasögon är det bara att skicka dem tillbaka till oss. Vi ger dig nya glasögon eller pengarna tillbaka – oavsett skäl. Beställ dina nya Tommy Hilfiger-glasögon idag!

Fallande ordning
Filter
Passar till
 1. 3
 2. 3
Märke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Guess
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tommy Hilfiger
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Storlek
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Ovala
Pilot
Rektangulära
Runda
Wayfarer
Båge
Halv båge
Hel båge
Ramlösa
Material
 1. 3
Färg
 1. 1
 2. 1
 3. 1
 4. 1
 5. 1
Pris
Från SEK till SEK
Andra
 1. 3
 1. 3
 1. 1
 1. 138 mm Medium
  TH1406
  Tommy Hilfiger
  TH1406
  Regular Price 1395:- Special Price 418:-
  Önskelista
 2. 135 mm Medium
  th1393
  Tommy Hilfiger
  th1393
  Regular Price 1395:- Special Price 905:-
  Önskelista
 3. 135 mm Medium
  th1393
  Tommy Hilfiger
  th1393
  Regular Price 1395:- Special Price 905:-
  Önskelista

3 Glasses found

Fallande ordning