en jente med gule tom ford briller

Alltid oklanderligt klädd med glasögon från Tom Ford Scarlett Johansson, Eva Longoria, Brad Pitt… och så du. Vem vill inte ta del av den amerikanske filmskaparen och designern Tom Fords – en av världens mest berömda och respekterade modeskapares – modeuniversum?

Tom Fords moderna och djärva formspråk har satt tonen för en helt ny riktning inom exklusivt mode. Med sitt fokus på snygga linjer och detaljer är glasögonkollektionen inget undantag från detta. Om du värdesätter kvalitet och är förtjust i klassiska former, men samtidigt vill ha en modern och tidsenlig look, kommer glasögon från Tom Ford vara det rätta valet för dig. Som Tom Ford själv har sagt: ”Mina kunder har sin egen känsla för stil och känner sig själva bra. Mitt mål är att hjälpa kunden till att bli den bästa versionen av sig själv.”

Glasögondesign i världsklass. Tom Ford är nog mest känd för sin lysande karriär som kreativ ledare för Gucci. Med djärva, nyskapande kollektioner lyckades den unge texasbon mot alla odds att förvandla och förnya det ärevördiga italienska modehusets image. Nu kan du också få glädje av Tom Fords genialitet som designer. Den första glasögonkollektionen från Tom Ford lanserades 2006 och sedan dess har hans enkla och förfinade modeller fått en stor och trofast beundrarskara. Alla våra Tom Ford-glasögon både ser fantastiska ut och känns fantastiska att ha på sig, precis som de är skapta för att göra. Stiliga, moderna och exklusiva: när du vill se så bra ut som möjligt är glasögon från Tom Ford det naturliga förstahandsvalet.

Tom Ford-glasögon till oslagbara priser.

Det finns många goda skäl till att köpa dina Tom Ford-glasögon på nätet. Klicka dig in i vår nätbutik för att ta en titt på alla olika Tom Ford-modeller och för att hitta din favoritmodell. Vi har som mål att alltid leverera Sveriges billigaste glasögon, så om du hittar likadana Tom Ford-glasögon till ett lägre pris hos en annan svensk optiker, betalar vi tillbaka mellanskillnaden. När du har hittat och beställt dina nya favoritglasögon, ser vi till att de kommer hem till dig inom loppet av några dagar. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med dina glasögon har du 30 dagars full returrätt. ”Jag har köpt många par glasögon hos Extra Optical. Det är bara ren och skär glädje. Toppenservice och aldrig några problem. Alltid riktigt slipat”, skriver en av våra trofasta kunder. Vi kommer göra allt vi kan för att du ska bli lika nöjd. Välkommen till en trevlig glasögonbutik!

Filter
Passar till
 1. 8
 2. 9
Märke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Storlek
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Ovala
Pilot
Rektangulära
Runda
Wayfarer
Båge
Halv båge
Hel båge
Ramlösa
Material
 1. 5
 2. 8
Färg
Dark Blue
Gul
Svart
Vinröd
Guld
Grön
Rosa
Lila
Klar
Grå
Röd
Brun
Metall
Silver
Orange
Vit
Mönster
Blå
Blank
Sølv
Pris
Från to
Other
 1. 2
 1. 6
 1. 9
Fallande ordning
 1. 135 mm Medium
  Tom Ford Jessie tf449 005
  Önskelista
 2. 131 mm Small
  Tom Ford tf5451 012
  Önskelista
 3. 131 mm Small
  Tom Ford tf5465 28b
  Önskelista
 4. 130 mm Small
  ft5247 083
  Önskelista
 5. 134 mm Medium
  ft5455
  Önskelista
 6. 134 mm Medium
  ft5455
  Önskelista
 7. Large
  ft5391
  Önskelista
 8. 137 mm Medium
  ft5379
  Önskelista
 9. Large
  FT5335
  Önskelista

9 Glasses found

Fallande ordning