Glasögon från Polo kännetecknas av ett enkelt, energiskt, ungt och coolt mode. Ralph Lauren är en bestående symbol för en modern, autentisk amerikansk livsstil.

Glasögon från Polo Ralph Lauren
Fallande ordning
 1. 135 mm Medium
  ph2216
  Polo
  ph2216
  Från endast 1395:-
  Önskelista
 2. 130 mm Small
  ph2194
  Polo
  ph2194
  Från endast 1395:-
  Önskelista
 3. 140 mm Large
  ph2211
  Polo
  ph2211
  Från endast 1395:-
  Önskelista
 4. 135 mm Medium
  ph2190
  Polo
  ph2190
  Från endast 0:-
  Önskelista

4 Glasses found

Fallande ordning

Ralph Lauren, som ägs av sin legendariska grundare, är det ikoniska amerikanska varumärket som bygger på ett väsentligt löfte. Ralph Lauren har alltid varit synonymt med högkvalitativa amerikanska märkesvaror. Polo-glasögon erbjuder utsökt hantverk, uppmärksamhet på detaljer och hög kvalitet. Ralph Lauren-glasögon ger dig en unik identitet i den ständigt föränderliga världen av mode och livsstil.

Pologlasögon - Lite historia Sedan varumärket grundades 1967 har Ralph Lauren blivit nästan synonymt med att skapa den framstående amerikanska livsstilen. Klassisk design är kärnan, men de har också utvecklat varumärket i linje med nya trender. Under 2017 hade företaget över 6,7 miljarder dollar i försäljning och cirka 23 000 anställda över hela världen. Helt sedan starten har Ralph Lauren varit känd för sina kontroversiella åsikter om mode. Bland annat är han känd för att ha sagt ”Jag är inte en modeperson. Jag är antimode. Jag är intresserad av livslängd, tidlöshet och stil.”

Köp ett par klassiska Polo bågar. Polo Ralph Laurens glasögon och andra produkter har varit med i filmer som The Great Gatsby och TV-program som Friends. Ralph Lauren-logotypen har uppskattats av kunderna som ett lyxemblem. När du går in i någon Ralph Lauren-butik kommer du omedelbart att märka att majoriteten av både kläder och glasögon står inför klassikern. Oxford och enkla poloskjorta med den broderade polospelaren. Det oöverträffade fokuset på klassisk design, tillsammans med varumärket Ralph Lauren, butikens elegans och materialens lyx, har lyckats fånga exakt vad konsumenten vill ha från ett lyxmärke. Extra Optical är stolt över att kunna erbjuda våra kunder detta ikoniska märke Polo Ralph Lauren - glasögon direkt från märkes producent och distributören Luxottica i Italien. Som du ser av vårt urval av Polo-glasögon, kännetecknas de av eleganta, klassiska glasögon av god kvalitet. Extra Optical er en såkallad "Certified Reseller" av berömda märkesglasögon Polo, Ray-Ban, Oakley og Armani. Köp ett par klassiska Polo-glasögon från Extra Optical idag och få din egen unika Polo-identitet :)