Oakley är glasögonmärket för dig som har en aktiv och sportig livsstil. Med sina material och utföranden, som tillfredsställer en krävande kund, kommer dina Oakley-glasögon alltid sitta bra och stadigt på näsan samtidigt som de är lätta och bekväma.

Briller på en plate med murvegg i bakgrunnen

Oakley är en av världens ledande tillverkare av sportglasögon och annan sportutrustning. De utvecklar sina glasögon och övriga produkter i nära samarbete med idrottsutövare av världsklass. Hos Oakley går teknologi och design hand i hand – inga detaljer lämnas åt slumpen. Det är inte utan anledning att Oakley-glasögonen har blivit förstahandsvalet för många av världens främsta idrottare, från cyklister till alpinister. Visste du att Oakley också gör glasögon till de amerikanska militär- och polisstyrkorna? Så även du som är den tuffaste tuffing kan utan tvekan välja ett par Oakley-glasögon – du kommer vara i gott sällskap.

Oakley-glasögon: Från garaget till motocrossbanan. Det hela började i grundaren Jim Jannards garage. Börjar inte alla framgångssagor i ett garage? Hur det än är med den saken, var Jim passionerat intresserad av motocross och extremsport. 1975 utvecklade han motorcykelhandtaget ”The Oakley Grip”. Handtaget var gjort i ett patenterat material som han kallade ”unobtainium”, ett namn som man gärna använder inom ingenjörsvetenskapen och science fiction när man pratar om material som passar till ett bestämt föremål, men som inte finns. Nåväl, Jims variant på unobtainium finns bevisligen eftersom materialet används till ändstyckena på Oakley-glasögonens skalmar. Oakley började nämligen snart tillverka fler produkter för sådana som håller på med motocross, bland annat skyddsglasögon – och resten är historia. Från skidglasögon till cykelglasögon till solglasögon med styrka och nu till vanliga glasögon med styrka – tack vare sina många kvalitativa modeller har Oakley blivit ett av världens mest populära glasögonmärken. Vare sig du ska iväg på ett hemligt uppdrag i yttre rymden eller bara gå på en fotbollsmatch kommer dina nya Oakley-glasögon följa med dig överallt.

Äkta Oakley-glasögon till marknadens lägsta priser. Här oss Extra Optical hittar du ett brett utbud av glasögon från Oakley till både kvinnor och män. Formen på bågarna är i regel rektangulär och alla bågar har den karaktäristiska sportiga stilen. Det har aldrig varit enklare att bli den lyckliga ägaren till ett par Oakley-glasögon: klicka dig bara in i vår nätbutik och välj den modell du gillar allra mest. Vårt system kommer utifrån ditt glasögonrecept råda dig om linser med din korrektionsstyrka, men du kan också själv göra tillval i form av tunnare glas eller progressiva glas. Hos oss får du äkta Oakley-glasögon till Sveriges lägsta priser – och med prisgaranti. Om du hittar ett par likadana Oakley-glasögon till ett lägre pris hos en annan optiker i Sverige, betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Klicka dig vidare till vår kollektion av sportiga Oakley-glasögon med styrka och låt din glasögondröm gå i uppfyllelse!

Filter
Passar till
 1. 46
 2. 32
Märke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Storlek
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Ovala
Pilot
Rektangulära
Runda
Wayfarer
Båge
Halv båge
Hel båge
Ramlösa
Material
 1. 25
 2. 33
Färg
Dark Blue
Gul
Svart
Vinröd
Guld
Grön
Rosa
Lila
Klar
Grå
Röd
Brun
Metall
Silver
Orange
Vit
Mönster
Blå
Blank
Sølv
Pris
Från to
Other
 1. 8
 1. 15
 1. 44
Fallande ordning
 1. 137 mm Medium
  Wheel House
  Önskelista
 2. 137 mm Medium
  Wheel House
  Önskelista
 3. 140 mm Large
  Metalink
  Önskelista
 4. 140 mm Large
  Metalink
  Önskelista
 5. 140 mm Large
  Pitchman R Carbon
  Önskelista
 6. 137 mm Medium
  Trillbe X
  Önskelista
 7. 140 mm Large
  Pitchman R
  Önskelista
 8. 137 mm Medium
  Crosslink
  Önskelista
 9. 137 mm Medium
  Plank 2.0
  Önskelista
 10. 138 mm Medium
  Lizard
  Önskelista
 11. 138 mm Medium
  Lizard
  Önskelista
 12. 135 mm Medium
  Base Plane R
  Önskelista
 13. 135 mm Medium
  Base Plane R
  Önskelista
 14. 135 mm Medium
  Base Plane R
  Önskelista
 15. 138 mm Medium
  Socket 5.5
  Önskelista
 16. 138 mm Medium
  Socket 5.5
  Önskelista
 17. 139 mm Medium
  Barrelhouse 0,5
  Önskelista
 18. 141 mm Large
  Top Spinner 4b
  Önskelista
 19. 140 mm Large
  Apparition
  Önskelista
 20. 145 mm Large
  Torque Wrench
  Önskelista
 21. 144 mm Large
  Holbrook
  Önskelista
 22. 140 mm Large
  Pitchman R
  Önskelista
 23. 140 mm Large
  Apparition
  Önskelista
 24. 137 mm Medium
  Metalink
  Önskelista

Glasses found 1-24 of 46

Page
Fallande ordning