I Marc Jacobs glasögonkollektion hittar du extravaganta modeller för den mest kräsna fashionista. Älskar du att vara festens drottning eller kung? Med sina unika detaljer och oväntade färgkombinationer är ett par glasögon från Marc Jacobs den ideala accessoaren, som syns på lång väg och som garanterat kommer väcka uppmärksamhet.

briller fra marc jacobs og et billeetui fra extra optical på et bord

Marc Jacobs: Glasögon för dig som gillar att utmana det konventionella! För modeskaparen Marc Jacobs är allt möjligt. Rock, romantik, glamour eller inspiration från det militära: Marc Jacobs behärskar konsten att blanda stilar till det fullkomliga, och detta vare sig plaggen eller attiraljerna ska bäras till vardags eller fest. Ha gärna flera par glasögon att kunna välja mellan – då har du alltid ett par glasögon som passar dagens klädsel och humör.

Mode som underhållning. Marc Jacobs är mannen som kanske mer än någon annan satte grungestilen på kartan. Den amerikanske modeskaparen gick i lära hos flera av de största kreatörerna. 1993 lanserade han sitt eget märke med en kollektion som han själv beskrev som ”funk, trash och chic”. Sedan den gången har den firade designern fortsatt att leverera otraditionella och överraskande kollektioner inom kläder, skor och glasögon. Med sin funkiga stil vänder Marc Jacobs sig först och främst till en ung, urban och orädd publik som inte tar sig själv på ett för stort allvar. Eller vad ska man säga om en designer som använder avantgardistisk konst i sina reklamkampanjer och som samtidigt är den stolta bäraren av en SvampBob Fyrkant-tatuering på armen?Här hos Extra Optical hittar du glasögon från Marc Jacobs för varje stil och smak, både damglasögon och herrglasögon. Inte nog med detta: vi har Sveriges lägsta glasögonpriser. Om du mot förmodan hittar likadana glasögon till ett lägre pris hos en annan svensk optiker, betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Hos oss ska låga priser aldrig vara på bekostnad av servicen, så om du av en eller annan anledning inte skulle vara nöjd med dina Marc Jacobs-glasögon kan du utnyttja din 30 dagars fulla returrätt.

Filter
Passar till
 1. 5
 2. 12
Märke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Storlek
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Ovala
Pilot
Rektangulära
Runda
Wayfarer
Båge
Halv båge
Hel båge
Ramlösa
Material
 1. 6
 2. 6
Färg
Dark Blue
Gul
Svart
Vinröd
Guld
Grön
Rosa
Lila
Klar
Grå
Röd
Brun
Metall
Silver
Orange
Vit
Mönster
Blå
Blank
Sølv
Pris
Från to
Other
 1. 1
 1. 4
 1. 12
Fallande ordning
 1. 141 mm Large
  Marc Jacobs 327 so
  Önskelista
 2. 139 mm Medium
  Marc Jacobs 146 ln4
  Önskelista
 3. 133 mm Small
  Marc Jacobs 402 pjp
  Önskelista
 4. 132 mm Small
  Marc Jacobs 330 003
  Önskelista
 5. 140 mm Large
  mj21 00f
  Önskelista
 6. 137 mm Medium
  mj43 v81
  Önskelista
 7. 137 mm Medium
  mj145 gmo
  Önskelista
 8. 140 mm Large
  MJ235
  Önskelista
 9. 133 mm Small
  MMJ646
  Önskelista
 10. 135 mm Medium
  MMJ618
  Önskelista
 11. 134 mm Medium
  MMJ571
  Önskelista
 12. 130 mm Small
  MMJ531
  Önskelista

12 Glasses found

Fallande ordning