fargerike glasögon på et bord

Våga prova stilen som är skapad för att synas!

Kenzo-namnet framkallar omedelbara associationer till färgglada kreationer, fulla av liv, som för oss till ett annorlunda universum. Kenzo-glasögonen är inget undantag och vidareför temat från klädkollektionerna, från djurmönstrat och kontrastfärgat till graverade detaljer i metall på bågarna.

Kenzos designinspiration är rik och varierad. Stilen bygger på märkets unika blandning av kulturer, med rötter både i väst och öst, och förenar utsökt finess med en touch av humor och glimten i ögat. Ett par Kenzo-glasögon ger ditt ansikte en ordentlig makeover. Ta en titt i vårt virtuella provrum och se effekten själv!

Från loppmarknad till lyxmärke.

Märkesnamnet Kenzo kommer från namnet till grundaren Kenzo Takada. Den unga japanen växte upp långt ifrån modevärlden, men som ivrig läsare av systerns veckotidningar utvecklade han tidigt sin känsla och förkärlek för stil. Efter modestudier i Tokyo, på en skola som precis hade öppnat sina dörrar för manliga studenter, flyttade han till Paris år 1964. Kenzos första kreationer var unika och färgglada … eftersom han bara hade råd att köpa sina tyger på loppmarknader. Men den originella stilen föll många i smaken, och år 1970 öppnade han sin första egna butik, Jungle Jap. Samma år höll han i sin första modeuppvisning. Sedan år 2011 är det Humberto Leon och Carol Lim som är Kenzos kreativa ledare och chefsdesigners. Samtidigt som de vidareför traditionen från Kenzo Takada står de stadigt med fötterna i 2000-talet, och för varje ny kollektion samarbetar de tätt med avant garde-konstnärer, musiker, skådespelare och designers.

Extra Optical har ett selektivt urval av glasögon från Kenzo både för kvinnor och män. För dig som sätter pris på lyx och kvalitet, är Kenzo-glasögon ett perfekt val som du kan ha glädje av under många år. Glasögonen från Kenzo tillhör vår översta priskategori, men det att du är villig att spendera lite extra på ett par exklusiva glasögon betyder inte att du måste betala mer än du behöver. Tack vare e-handel och effektiv affärsverksamhet, kan Extra Optical erbjuda Kenzo-glasögon till priser som inga andra svenska optiker kan mäta sig med. Vårt mål är att du ska älska glasögonen du köper hos oss, så om dina Kenzo-glasögon mot förmodan inte passar eller du inte är nöjd med av någon annan anledning, har du 30 dagars full returrätt. Unna dig ett par Kenzo-glasögon, du kommer inte att ångra dig. Beställ idag!

Fallande ordning
Filter
Passar till
 1. 3
 2. 5
Märke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Guess
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tommy Hilfiger
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Storlek
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Ovala
Pilot
Rektangulära
Runda
Wayfarer
Båge
Halv båge
Hel båge
Ramlösa
Material
 1. 5
Färg
 1. 1
 2. 2
 3. 1
 4. 1
 5. 2
Pris
Från SEK till SEK
Andra
 1. 5
 1. 2
 1. 5
 1. 130 mm Small
  kz2188
  Kenzo
  kz2188
  Regular Price 995:- Special Price 497:-
  Önskelista
 2. 138 mm Medium
  kz2232
  Kenzo
  kz2232
  Regular Price 995:- Special Price 497:-
  Önskelista
 3. 138 mm Medium
  kz2232
  Kenzo
  kz2232
  Regular Price 995:- Special Price 556:-
  Önskelista
 4. 135 mm Medium
  kz2168
  Kenzo
  kz2168
  Regular Price 995:- Special Price 497:-
  Önskelista
 5. 131 mm Small
  kz2202
  Kenzo
  kz2202
  Regular Price 995:- Special Price 497:-
  Önskelista

5 Glasses found

Fallande ordning