Hugo Boss glasögonkollektion är skapade för dig som gillar att kläder och tillbehör låter personligheten skina igenom.

Märket är kanske mest känt för de eleganta herrkostymerna, men Hugo Boss representerar det ultimata inom tysk design även när det gäller glasögon.

Hugo Boss glasögon
Fallande ordning
 1. 140 mm Large
  boss0778
  Hugo Boss
  boss0778
  Från endast 1395:-
  Önskelista
 2. 140 mm Large
  boss0910 1gf
  Hugo Boss
  boss0910 1gf
  Från endast 1395:-
  Önskelista

2 Glasses found

Fallande ordning

En typisk glasögoninfattning från Hugo Boss är diskret, men har samtidigt en igenkännande estetik. De klassiska linjerna kompletteras med små exentriska element. Högteknologiska material och påkostade detaljer understryker den lyxiga kvaliteten i varje kollektion, utan att kompromissa med komfort och funktionalitet. Elegans, raffinemang, trygghet och pålitlighet är ledtrådarna till Hugo Boss design. Med glasögon från Hugo Boss är du garanterad välklädd vid alla tillfällen.

Från krigsuniformer till couture

År 1923 började skräddaren och grundaren Hugo Ferdinand Boss en klädbutik i Metzingen, en liten stad söder om Stuttgart där modehuset fortfarande har sitt huvudkontor. Året efter fick företaget sin första fabrik. På 1930-talet hade Hugo Boss blivit en viktig leverantör av uniformer, bland annat till post- och järnvägsarbetare, men även till den tyska militären och partiorganisationerna. När Hugo Boss dog år 1948 var det svärsonen som övertog företaget, och så småningom vände verksamheten om från uniformer och arbetskläder till mer exklusiv herrkonfektion. Varumärkesbyggandet tog fart på allvar under 197+-talet, som också markerade starten på företagets långsiktiga anknytning till motorsport. Hugo Boss har bland annat varit sponsor för Formel 1-köraren Niki Lauda, och senare för McLaren Racing-laget. Modehuset har sakta med säkert utvidgat sortimentet av kläder, skor och tillbehör, och de första solglasögonen med Hugo Boss-loggan såg dagens ljus år 1989.

Köp Hugo Boss-glasögon med 100% nöjdhetsgaranti

Här hos Extra Optical hittar du ett selektivt urval av Hugo Boss-glasögon till både kvinnor och män. Detta är glasögon i vår högsta prisklass. Tack vare näthandel och effektiv företagande, kan vi erbjuda dessa exklusiva glasögon till priser som inga andra svenska optiker kan mäta sig med. Klicka in dig på vår nätbutik, och välj den looken du gillar allra mest. Vårt system kommer att rekommendera glastyp utifrån ditt synfel, men du kan också uppdatera till tunnare glas för extra lättviktiga glasögon. De flesta Hugo Boss-infattningar har bra höjd och fungerar utmärkt till progressiva glasögon. Vårt mål är att du ska älska glasögonen som du köper hos oss – varje gång. Så om dina nya glasögon mot förmodan inte passar, eller om du inte är nöjd med dem oavsett anledning, har du 30 dagars full returrätt. Redo för en oöverträffad glasögonupplevelse? Beställ idag!