pen dame med glasögon fra boss

Hugo Boss glasögonkollektion är skapade för dig som gillar att kläder och tillbehör låter personligheten skina igenom. Märket är kanske mest känt för de eleganta herrkostymerna, men Hugo Boss representerar det ultimata inom tysk design även när det gäller glasögon.

En typisk glasögoninfattning från Hugo Boss är diskret, men har samtidigt en igenkännande estetik. De klassiska linjerna kompletteras med små exentriska element. Högteknologiska material och påkostade detaljer understryker den lyxiga kvaliteten i varje kollektion, utan att kompromissa med komfort och funktionalitet. Elegans, raffinemang, trygghet och pålitlighet är ledtrådarna till Hugo Boss design. Med glasögon från Hugo Boss är du garanterad välklädd vid alla tillfällen.

Från krigsuniformer till couture

År 1923 började skräddaren och grundaren Hugo Ferdinand Boss en klädbutik i Metzingen, en liten stad söder om Stuttgart där modehuset fortfarande har sitt huvudkontor. Året efter fick företaget sin första fabrik. På 1930-talet hade Hugo Boss blivit en viktig leverantör av uniformer, bland annat till post- och järnvägsarbetare, men även till den tyska militären och partiorganisationerna. När Hugo Boss dog år 1948 var det svärsonen som övertog företaget, och så småningom vände verksamheten om från uniformer och arbetskläder till mer exklusiv herrkonfektion. Varumärkesbyggandet tog fart på allvar under 197+-talet, som också markerade starten på företagets långsiktiga anknytning till motorsport. Hugo Boss har bland annat varit sponsor för Formel 1-köraren Niki Lauda, och senare för McLaren Racing-laget. Modehuset har sakta med säkert utvidgat sortimentet av kläder, skor och tillbehör, och de första solglasögonen med Hugo Boss-loggan såg dagens ljus år 1989.

Köp Hugo Boss-glasögon med 100% nöjdhetsgaranti

Här hos Extra Optical hittar du ett selektivt urval av Hugo Boss-glasögon till både kvinnor och män. Detta är glasögon i vår högsta prisklass. Tack vare näthandel och effektiv företagande, kan vi erbjuda dessa exklusiva glasögon till priser som inga andra svenska optiker kan mäta sig med. Klicka in dig på vår nätbutik, och välj den looken du gillar allra mest. Vårt system kommer att rekommendera glastyp utifrån ditt synfel, men du kan också uppdatera till tunnare glas för extra lättviktiga glasögon. De flesta Hugo Boss-infattningar har bra höjd och fungerar utmärkt till progressiva glasögon. Vårt mål är att du ska älska glasögonen som du köper hos oss – varje gång. Så om dina nya glasögon mot förmodan inte passar, eller om du inte är nöjd med dem oavsett anledning, har du 30 dagars full returrätt. Redo för en oöverträffad glasögonupplevelse? Beställ idag!

Filter
Passar till
 1. 9
 2. 9
Märke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Storlek
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Ovala
Pilot
Rektangulära
Runda
Wayfarer
Båge
Halv båge
Hel båge
Ramlösa
Material
 1. 1
 2. 9
Färg
Dark Blue
Gul
Svart
Vinröd
Guld
Grön
Rosa
Lila
Klar
Grå
Röd
Brun
Metall
Silver
Orange
Vit
Mönster
Blå
Blank
Sølv
Pris
Från to
Other
 1. 5
 1. 9
Fallande ordning
 1. 140 mm Large
  boss0778 rai
  Önskelista
 2. 139 mm Medium
  boss0626 324
  Önskelista
 3. 137 mm Medium
  bo0302 bu0
  Önskelista
 4. 138 mm Medium
  Hovedbilde av brillen BOSS0737, fra Boss. En Oval, brille med Hel ramme.
  Önskelista
 5. 138 mm Medium
  Boss Orange BO0283
  Önskelista
 6. 130 mm Small
  Boss Orange BO0219
  Önskelista
 7. 139 mm Medium
  BOSS0737
  Önskelista
 8. 139 mm Medium
  BOSS0737
  Önskelista
 9. 137 mm Medium
  BO0254
  Önskelista

9 Glasses found

Fallande ordning