Gant är glasögonmärket för dig som trivs bra i den akademiska, eleganta Ivy League-stilen. Gant eftersträvar förfinad, tidlös design och förstklassig hantverkskvalitet: det här är glasögon för dig som vet vad du vill ha.

Gant glasögon
Filter
Passar till
 1. 1
 2. 1
Märke
Gant
Storlek
Medium
Form
Pilot
Båge
Hel båge
Material
 1. 1
Färg
Brown
Pris
Från to
Andra
 1. 1
 1. 1
 1. 1
Fallande ordning
 1. 135 mm Medium
  Hovedbilde av brillen g mb flat
  Gant
  g mb flat
  Regular Price 1095:- As low as 328:-
  Önskelista

1 Glasses found

Fallande ordning

Många av glasögonfavoriterna från Gant har den klassiska pilotformen, som klär de allra flesta ansiktsformer och som alltid är lika trendig. Bågarna finns i många läckra färger och mönster, från diskreta blåa och gråa nyanser till gröna toner och sköldpaddsmönster. Gant designar främst för män, men många av glasögonmodellerna är lika klädsamma på kvinnor. Vare sig du ska möta vänner i segelklubben eller luncha med chefen är Gant ett säkert val som matchar varje klädkod.

Avslappnad New England-elegans. Långa sandstränder, kristallklar havsluft, konstgallerier och ostronrestauranger… Gants rötter är tryggt förankrade i det vackra New England, beläget på den amerikanska östkusten. Sedan 1949 har märket hämtat sin inspiration från New Englands sofistikerade charm och livsstilen hos den amerikanska akademiska eliten. I början tillverkade Gant främst herrskjortor av förstklassig kvalitet, och familjeföretaget introducerade en rad designdetaljer som smått revolutionerade epokens amerikanska herrkonfektion. Skjortorna blev enormt populära bland både studenter och lärare på det närliggande elituniversitetet Yale och blev snart ett viktigt inslag i den karaktäristiska Ivy League-looken. Allt eftersom utvidgades kollektionen med artiklar såsom sportkläder, skor och – självklart – glasögon. Sextio år efter att den första Gant-skjortan syddes är Gant-glasögonen ett bevis på att för Gant är endast det bästa gott nog.

Gant-glasögon med styrka till landets lägsta priser. Glasögonen från Gant tillhör en av våra övre priskategorier, så med detta märke väljer du från den översta hyllan. För dig som värdesätter lyx och kvalitet är Gant-glasögon ett perfekt val som du kommer ha glädje av år efter år. Men att du är beredd att spendera lite extra på glasögon i toppklass innebär inte att du ska behöva betala mer än nödvändigt. Därför erbjuder Extra Optical en prisgaranti: om du hittar likadana Gant-glasögon till ett lägre pris hos en annan optiker i Sverige, ger vi dig mellanskillnaden tillbaka. Tack vare vår nöjdhetsgaranti tar du heller inga risker när du beställer dina Gant-glasögon från Extra Optical. Om du inte skulle bli nöjd med dina glasögon, ger vi dig ett par nya glasögon eller pengarna tillbaka – oavsett skäl.