Briller fra Gant på et bord

Gant är glasögonmärket för dig som trivs bra i den akademiska, eleganta Ivy League-stilen. Gant eftersträvar förfinad, tidlös design och förstklassig hantverkskvalitet: det här är glasögon för dig som vet vad du vill ha.

Många av glasögonfavoriterna från Gant har den klassiska pilotformen, som klär de allra flesta ansiktsformer och som alltid är lika trendig. Bågarna finns i många läckra färger och mönster, från diskreta blåa och gråa nyanser till gröna toner och sköldpaddsmönster. Gant designar främst för män, men många av glasögonmodellerna är lika klädsamma på kvinnor. Vare sig du ska möta vänner i segelklubben eller luncha med chefen är Gant ett säkert val som matchar varje klädkod.

Avslappnad New England-elegans. Långa sandstränder, kristallklar havsluft, konstgallerier och ostronrestauranger… Gants rötter är tryggt förankrade i det vackra New England, beläget på den amerikanska östkusten. Sedan 1949 har märket hämtat sin inspiration från New Englands sofistikerade charm och livsstilen hos den amerikanska akademiska eliten. I början tillverkade Gant främst herrskjortor av förstklassig kvalitet, och familjeföretaget introducerade en rad designdetaljer som smått revolutionerade epokens amerikanska herrkonfektion. Skjortorna blev enormt populära bland både studenter och lärare på det närliggande elituniversitetet Yale och blev snart ett viktigt inslag i den karaktäristiska Ivy League-looken. Allt eftersom utvidgades kollektionen med artiklar såsom sportkläder, skor och – självklart – glasögon. Sextio år efter att den första Gant-skjortan syddes är Gant-glasögonen ett bevis på att för Gant är endast det bästa gott nog.

Gant-glasögon med styrka till landets lägsta priser. Glasögonen från Gant tillhör en av våra övre priskategorier, så med detta märke väljer du från den översta hyllan. För dig som värdesätter lyx och kvalitet är Gant-glasögon ett perfekt val som du kommer ha glädje av år efter år. Men att du är beredd att spendera lite extra på glasögon i toppklass innebär inte att du ska behöva betala mer än nödvändigt. Därför erbjuder Extra Optical en prisgaranti: om du hittar likadana Gant-glasögon till ett lägre pris hos en annan optiker i Sverige, ger vi dig mellanskillnaden tillbaka. Tack vare vår nöjdhetsgaranti tar du heller inga risker när du beställer dina Gant-glasögon från Extra Optical. Om du inte skulle bli nöjd med dina glasögon, ger vi dig ett par nya glasögon eller pengarna tillbaka – oavsett skäl.

Filter
Passar till
 1. 3
 2. 3
Märke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Storlek
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Ovala
Pilot
Rektangulära
Runda
Wayfarer
Båge
Halv båge
Hel båge
Ramlösa
Material
 1. 3
Färg
Dark Blue
Gul
Svart
Vinröd
Guld
Grön
Rosa
Lila
Klar
Grå
Röd
Brun
Metall
Silver
Orange
Vit
Mönster
Blå
Blank
Sølv
Pris
Från to
Other
 1. 2
 1. 3
Fallande ordning
 1. 135 mm Medium
  ga4062
  Önskelista
 2. 135 mm Medium
  g mb flat
  Önskelista
 3. 136 mm Medium
  ga3116
  Önskelista

3 Glasses found

Fallande ordning