briller fra Diesel som ligger på et bildekk

Diesel är inte bara ett jeansmärke. Det legendariska italienska märket kommer vara det perfekta glasögonvalet för dig som tar stil seriöst och som inte är rädd för lite uppmärksamhet.

Vare sig inspirationen är denim, psykedelisk eller retro avspeglar vartenda par Diesel-glasögon samma coola designfilosofi. Med djärva färger, originella former och läckra detaljer tillför glasögonen från Diesel till och med det mest vanliga ansikte särprägel och personlighet. Glasögonkollektionerna från Diesel följer samma framgångsrecept som de världsberömda jeansen: extremt bra kvalitet, suverän passform och ett alltid uppdaterat formspråk. Med glasögon från Diesel kan du se världen i vitögat, full av självtillit (och om du har läst glasögonreceptet rätt kommer du även få en skarp syn).

Italiensk design, tyskinspirerad kvalitet.Diesel har namnet till trots sitt ursprung i modemeckat Italien. Men det förklarar inte hela framgången: grundaren Renzo Rossi har sagt att han lärde sig kreativitet från Italien, marknadsföring från USA och system från Tyskland. Även om Diesel har nått extraordinära framgångar i modevärlden är filosofin bakom märket densamma som den var vid starten 1978. Renzo Rossi såg framför sig hur märket skulle stå för passion, individualitet och självuttryck. Diesel skulle utmana status quo, experimentera med nya idéer, förnya och provocera. Det typiska Diesel-fanet bryter mot normerna men ser samtidigt trendig ut. Känner du igen dig?

Köp Diesel-glasögon med styrka på nätet – få prisgaranti! Det finns bara en sak att säga: sjukt bra. Glasögonen är väldigt lätta och sitter perfekt på mig, skriver en nöjd kund som har köpt Diesel-glasögon hos oss. Plocka fram glasögonreceptet, klicka dig in i nätbutiken och välj din nya look i lugn och ro från soffan, köksbordet eller var du nu tycker om att sitta. Vi ser till att du får hem dina nya Diesel-glasögon inom bara några dagar. Vårt mål är att du ska bli supernöjd med dina glasögon och solglasögon med styrka – varje gång! Så om dina Diesel-glasögon mot förmodan inte skulle passa eller du vill byta dem på grund av en annan orsak, har du 30 dagars full returrätt. Inte nog med detta: vi ger dig också prisgaranti. Om du hittar likadana Diesel-glasögon hos en annan optiker i Sverige, betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Vad väntar du på? :)

Filter
Passar till
 1. 4
 2. 5
Märke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Storlek
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Ovala
Pilot
Rektangulära
Runda
Wayfarer
Båge
Halv båge
Hel båge
Ramlösa
Material
 1. 2
 2. 4
Färg
Dark Blue
Gul
Svart
Vinröd
Guld
Grön
Rosa
Lila
Klar
Grå
Röd
Brun
Metall
Silver
Orange
Vit
Mönster
Blå
Blank
Sølv
Pris
Från to
Other
 1. 1
 1. 5
Fallande ordning
 1. 140 mm Large
  Diesel dl0289
  Önskelista
 2. 141 mm Large
  dl5092_56
  Önskelista
 3. 138 mm Medium
  dl5078 052
  Önskelista
 4. 135 mm Medium
  dl5233
  Önskelista
 5. 140 mm Large
  DL5115
  Önskelista

5 Glasses found

Fallande ordning