Glasögon från Carrera för orädd elegans!

Vem associerar väl inte Carrera-loggan med barndomens och ungdomens skidhjältar? Carrera grundades vid foten av Alperna och är idag ett populärt och älskat märke världen över, mycket på grund av sina sportiga, eleganta glasögon av toppkvalitet.

Carrera glasögon
Fallande ordning
 1. 141 mm Large
  ca135/v
  Carrera
  ca135/v
  Från endast 995:-
  Önskelista
 2. 135 mm Medium
  Hovedbilde av brillen CA5542
  Carrera
  CA5542
  Från endast 1095:-
  Önskelista

2 Glasses found

Fallande ordning

Carrera-glasögonen är ofta retroinspirerade men alltid tidsenliga. De finns i både neutrala och mer iögonfallande färgnyanser. Letar du efter glasögon med en formell touch? Prova ett par bågar med en slät, svart ram för en skarp och professionell look. Vill du hellre understryka din lekfulla och experimentella sida? Välj ett par bågar i en otraditionell färg. Oavsett vilka stilönskemål du har kommer du hitta ett par Carrera-glasögon med ett helt rätt uttryck.

Carrera: Med passion för sport och spänning. Carrera har tillverkat utrustning för tuffingar sedan 1956. Namnet inspirerades av den berömda och beryktade racertävlingen Carrera Panamericana, som är ett drygt 3000 kilometer långt lopp och som anses vara världens farligaste racingtävling. Vem som helst kan delta men det krävs riktigt höga ambitioner (och kanske en smula galenskap) för att man faktiskt ska ge sig in i tävlingen. Ända sedan starten har passionen för sport och spänning legat till grund för alla Carreras produkter. Varumärket har varit sponsor för åtskilliga idrottsutövare, från alpinister till motorcrossåkare till landsvägscyklister. Dagens glasögonkollektioner från Carrera är fortfarande inspirerade av den ursprungliga passionen. Passion gör oss rastlösa, nyfikna och äventyrslystna. Den för oss till platser som vi inte visste fanns och ger oss erfarenheter som vi aldrig hade förväntat oss att få, säger Carrera själva. Vilket är ditt nästa spännande äventyr?

Carrera-glasögon med styrka till oslagbara priser! Carrera handlar kanske om att våga och ta några chanser, men vi tycker ärligt talat att du ska använda energin och viljan att ta risker på andra saker än näthandel. Finputsa din strategi inför nästa års Carrera Panamericana eller gör upp en plan för hur du ska vinna över din brorson i säckhoppning. Under tiden har vi på Extra Optical konkurrenssiktet ställt på att kunna garantera dig landets billigaste glasögon. Om du hittar likadana Carrera-glasögon till ett lägre pris hos en annan optiker i Sverige, betalar vi tillbaka mellanskillnaden utan att bråka. Har vi en deal?