Briller fra Calvin Klein i en industriell setting

Glasögon från Calvin Klein: Rena linjer och sportig elegans! Ungdomlig, trendig och kanske lite upprorisk? Om du känner igen dig i denna beskrivning men ännu inte har ett par Calvin Klein-glasögon borde du inte låta chansen gå dig förbi nu.

Calvin Klein-looken är avslappnad och bekymmerslös. Den enkla och samtidigt originella logotypen klär stilen som handen i handsken. Vare sig det är inom haute couture, jeans, underkläder eller solglasögon för båda könen är Calvin Klein ett ikoniskt märke som hör till världens tio mest värdefulla varumärken. I likhet med klädkollektionen utstrålar glasögonen från Calvin Klein vitalitet, personlighet och humor. Oavsett om du är den avantgardistiska typen eller vill ta retrostilen till nya höjder finns det ett par Calvin Klein-glasögon som kommer sätta pricken över i:et på alla dina kläder.

Calvin Klein: Från Bronx till catwalken Calvin Klein har kanske blivit ett av världens största modehus, men utgångspunkten var inte särskilt glamourös. Unge Calvin växte upp i Bronx och hade lite till övers för den modeindustri han upplevde som pompös och självgod. Han gick på en berömd modeskola men tog aldrig examen från denna. I stället lärde han sig sitt hantverk genom att vara lärling på ett klädföretag, där han jobbade sig uppåt och till slut blev designer. Det folk Calvin hängde med i Bronx gillade enkla linjer och föraktade allt det som var pretentiöst, så när han lanserade sitt eget klädmärke 1968 gjordes detta med fokus på ett rent, ofta minimalistiskt formspråk. Det är samma coola stil som har fortsatt att prägla kollektionerna, även glasögonen. Calvin Klein började skapa glasögon 1996. Redan det första året sålde märket två miljoner glasögonpar.

Köp Calvin Klein-glasögon på nätet – det är riskfritt med vår prisgaranti. Om du har bestämt dig för att skaffa ett par glasögon från Calvin Klein, kan vi bara applådera din goda smak! Lyckligtvis behöver inte din smak för lyx bränna hål i plånboken. Här hos Extra Optical hittar du ett brett sortiment av glasögon från Calvin Klein till lägre priser än någon annanstans i Sverige. Det är vi så säkra på att vi ger dig en prisgaranti: om du skulle hitta likadana glasögon till ett lägre pris hos en annan svensk optiker får du mellanskillnaden tillbaka. De flesta beställningar levereras inom loppet av 6 till 12 dagar. Beställ idag, så kan du snart bära ett par sprillans nya Calvin Klein-glasögon!

Filter
Passar till
 1. 4
 2. 4
Märke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Storlek
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Ovala
Pilot
Rektangulära
Runda
Wayfarer
Båge
Halv båge
Hel båge
Ramlösa
Material
 1. 1
 2. 4
Färg
Dark Blue
Gul
Svart
Vinröd
Guld
Grön
Rosa
Lila
Klar
Grå
Röd
Brun
Metall
Silver
Orange
Vit
Mönster
Blå
Blank
Sølv
Pris
Från to
Other
 1. 4
Fallande ordning
 1. 135 mm Medium
  ck8524 281
  Önskelista
 2. 136 mm Medium
  ck8522 239
  Önskelista
 3. 135 mm Medium
  CK8026
  Önskelista
 4. 143 mm Large
  CK8519
  Önskelista

4 Glasses found

Fallande ordning