Många av oss glasögonanvändare har en båge som betyder något extra för oss. Kanske det är den enda bågen som verkligen sitter bra på näsan, eller du har ärvt en riktigt fint retrobåge från farbror i Amerika. bra kvalitetsbågar kan vara i decennier, men oavsett hur försiktig du är med glasögonen, kommer det dyka upp en repa eller två i glasen.

De allra flesta traditionella glasögonbutiker vägrar att hjälpa dig, men vi är inte traditionella!

Läs vidare, och finn ut hur vi kan hjälpa dig!

För att vi ska kunna byta glasen i bågen din, måste du sända den till oss. Men före du gör detta, behöver vi veta vilken styrka du skal ha, och vilket glas du önskar i glasögonen.

i kan byta glas i både vanliga glasögon och solglasögon med styrka, så när du är färdig att läsa detta, tar vi dig igenom stegen för att välja vilket glas du vill ha. Efter detta har vi det vi behöver och du kan skicka glasögonen till oss.
Du betalar frakten själv, och vi bjuder på frakten tillbaka. Priset som är uppgett är alltså för glasen, arbetet med att byta glasen och returporto till dig.

Sedan vi inte kan beställa glasen innan vi har fått sett på glasögonen, så kommer leveranstiden på ett glasbyte vara upp mot 15 arbetsdagar från det att vi mottar glasögonen från dig.

Läs vidare, så är du snart i mål!

VIKTIG INFORMATION


Vi mottar många olika glasögon hos oss, och många av dessa kan vara gamla och sköra.
Vi kan därför inte ha någon garanti på att bågen du skickar till oss inte blir skadad i transport eller under montering av glasen.
Vi kommer självklart behandla dina glasögon mycket bra, men i detta typ av arbete kan det tyvärr ske olyckor. Om du skickar glasögon till oss av hög kvalitet eller sentimentalt värde för dig, rekommenderar vi dig att försäkra glasögonen innan du skickar de till oss.

Alla glasögon som ska skickas till oss för glasbyte ska skickas till följande adress:

Extra Optical AS
ATT: OTS
PB 9905
7479 TRONDHEIM - Norge

Om du fortsätter denna beställningsprocessen accepterar du att Extra Optical ej kan hållas ansvarig för eventuella skador på glasögonen du skickar till oss under transport eller bytet av glas,
och att Extra Optical inte kan hållas ekonomiskt ansvarig för eventuella skador av denna typen.

-